Prvi muž Dubravke Mijatović progovoro o odnosu sa bivšom "NEKADA NE MOGU DA SE SNAĐEM U NJENIM PROHTEVIMA"
Printscreen

Glumica Dubravka Mijatović istakla se u mnogim našim ostvarenjima, veliku popularnost stekla je ulogama u serijama "Bolji život" i "Srećni ljudi", a jedna od filmskih uloga koja joj je obeležila život u svakom smislu jeste i lik Nadice u kultnom ostvarenju "Tri palme za dve bitange i ribicu". Zbog posebne energije koju unosi u svaku ulogu, postala je jedna od omiljenih glumačkih diva i čini se sa lakoćom osvojila srca publike, a svima je poznato da je zarobila srce pokojnog Marinka Madžgalja sa kojim je dobila ćerku Saru. Do poslednjeg njegovog dana bila je uz njega i taj ogromni gubitak veoma teško podnela, pa se retko ko seća da je ona i pre Madžgalja bila u braku, a prvi muž Dubravke Mijatović takođe je poznati glumac.

Prvi muž Dubravke Mijatović progovoro o odnosu sa bivšom

Foto: Alo.rs

 

Naime, 1998. godine, na snimanju pomenutog filma "Tri palme za dve bitange i ribicu", gde joj je pripala glavna uloga, partner joj je bio Goran Radaković kojeg šira publika osim po ovom filmu pamti i po ulogama u serijama "Sinđelići" i "Vratiće se rode". Stupili su u brak 2000. godine i dobili ćerkicu Ivu, međutim ljubav nije dugo potrajala. Kada su shvatili da im ne ide zajedno, odlučili su da se rastanu, u godinama koje su usledile nastavili su da neguju prijateljski odnos pvenstveno zbog deteta.

 

Iako se bivši muž Dubravke Mijatović nakon nekog vremena ponovo oženio i dobio sina Mihajla, za svoju nekadašnju partnerku uvek je imao samo reči hvale, a u jednom intervjuu koji je svojevremeno dao istakao je da je glumica divna majka i zatim se dodatako svoje najbitnije uloge - uloge oca. 

 

- Duda je dobra majka, isto kao što se i ja trudim da budem dobar otac. Nedavno je dobila drugu ćerku i oboje sarađujemo oko Ivinog vaspitanja. To je to.

Pošto je Iva već velika devojčica, da li je počela da pokazuje neku vrstu svojeglavosti i doslednosti u svojim stavovima?

- Čim se rodila, već je pokazivala da ima svoju ličnost a sada je već u godinama kad se očekuje da bude svoja. Nekada ne umem da se snađem s njenim prohtevima, ali se trudim i sigurno je da za tim uvek imam želju.

"ODUZELA MI SE DESNA RUKA I DESNA NOGA, SAMO SAM PALA! Supruga Tonija Cetinskog preživela moždani udar, pevač je našao u ovom stanju

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading