POKUŠAO DA JE OSVOJI SKUPOCENIM AUTOMOBILOM Otkrivamo sve o novoj ljubavi Ljupke Stević: EVO KAKO JE UPOZNALA USPEŠNOG BIZNISMENA
Promo

Prva asocijacija na pop-folk pevačicu Ljupku Stević, još od velikog ljubavnog skandala koji je napravila pre skoro tri godine, jeste automobil, i to polupan.

Ljupka je u naletu ljubomore svom bivšem partneru razlupala čak dva automobila, a iako se nakon skandala požalila da zbog toga nijedan muškarac nije smeo da joj priđe, situacija se sada preokrenula.

Kako Alo! saznaje od izvora bliskog Stevićevoj, 2023. godina donela je atraktivnoj i temperamentnoj pevačici boljitak kako na emotivnom tako i na materijalnom planu, pošto ima novog udvarača koji se ludo zaljubio u Ljupku i kome ne smeta kako je završila prethodnu vezu, pa da bi joj to i dokazao, rešio je da joj pokloni novi skupoceni automobil.

POKUŠAO DA JE OSVOJI SKUPOCENIM AUTOMOBILOM Otkrivamo sve o novoj ljubavi Ljupke Stević: EVO KAKO JE UPOZNALA USPEŠNOG BIZNISMENA

Printsc Pink

 

- Brojni nastupi po zemlji i inostranstvu sjajna su prilika da Ljupki prilaze razni muškarci i udvarači. Među svima njima izdvojio se jedan mladi biznismen iz inostranstva koji poslednjih meseci pokušava da je osvoji - počinje izvor, i dodaje:

- Upoznali su se na jednom od njenih nastupa krajem prošle godine kada je pevala za uski krug ljudi gde je prisustvovao i ovaj momak. Tada su razmenili telefone i ušli u komunikaciju. Videli su se nekoliko puta, a potencijalni dečko ne prestaje da osvaja Ljupku, koja mu se izuzetno dopala kako fizički tako i karakterno.

Pevačica i biznismen ne žure kada je u pitanju definisanje njihovog odnosa, ali mladi momak ne prestaje da je iznenađuje sitnim, a kako izvor navodi, i krupnim znacima pažnje.

- Iako ovaj momak ne živi u Srbiji, ne predstavlja mu problem da dođe i ostane nekoliko dana da bi se video s Ljupkom. Cveće, parfemi i slatkiši, kao sitni znakovi pažnje, postali su svakodnevica, a sada je rešio da je iznenadi i novim skupocenim automobilom - priča izvor, i objašnjava:

- Ljupka je poznata kao duhovita devojka, a takav je i momak koji pokušava da osvoji njeno srce. Kako bi joj dao do znanja da ga ne plaše ni ona ni način na koji je raskinula prethodnu vezu, rešio je da joj simbolično, a shodno celoj situaciji, pokloni automobil.

POKUŠAO DA JE OSVOJI SKUPOCENIM AUTOMOBILOM Otkrivamo sve o novoj ljubavi Ljupke Stević: EVO KAKO JE UPOZNALA USPEŠNOG BIZNISMENA

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Tragom ovih saznanja pozvali smo pevačicu da proverimo da li je informacija do koje smo došli tačna, a nakon njenog prvobitnog šoka, usledio je smeh. Ipak, kako kaže, vozilo koje očekuje keširaće ona.

- Tačno je da imam udvarača i da očekujem novi automobil, ali ne dobijam ga od njega, već sam ga sama sebi kupila. Poželela sam da se na početku godine častim, a udvarač je tu, pa ćemo videti šta će biti - rekla nam je Ljupka, i dodala:

- Reč je o novom automobilu i marki kojoj sam godinama verna - rekla je Stevićeva za Alo!.

Volim muškarce u odelima

Ljupka nije htela da otkriva identitet udvarača, ali verujemo da je ovaj put i njegov fizički izgled po njenim željama.

- Volim visoke i zgodne muškarce. Markantne tipove koji nose uniformu ili odela - opisala je Ljupka kakvi je muškarci privlače u emisiji „Milizam“.

ZABRINUTI ZA NJENO ZDRAVLJE Marko i Luna se obratili pratiocima pa otkrili kroz kakvu agoniju prolaze

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading