BOJANA STAMENOV POKAZALA VITKU LINIJU Pevačica izgubila 80 kilograma
Printscreen

Sinoć je u prestonici bila prikazana regionalna premijera filma "Titanik". Ovaj film je nakon 25 godina od stvaranja obrađen u 3D formatu i prikazan publici u tom obliku.

Mnogobrojne poznate ličnosti prodefilovale su crvenim tepihom, a među njima je bila i pevačica Bojana Stamenov

Foto: Printscreen/instagram

 

- Pre 25 godina kada je ovaj film bio premijerno prikazan i došao je u Srbiju, ispred bioskopa je mama čekala sestru i mene i rekla: "Evo vam karte, bolje bi vam bilo da je dobar film, toliko su skupe karte". Karte su koštale 25 dinara po komadu, to je bilo strašno skupo tada. Sećam se tog filma. Večeras kada sam prilazila bioskopu razmišljam kako je pre 25 godina bila karta 25 dinara, a sada dolazim kao počasni gost i srce mi je puno - rekla je Bojana, a zatim otkrila da li plače uz ovaj film:

- Da, uvek. U bioskopu sam plakala pre 25 godina. Volim takve filmove uz koje može da se pusti suza - priznala je Bojana. 

Svi su sinoć primetili da je Bojana drastično smršala. Podsećamo, pevačica je nedavno pričala da je izgubila 80 kilograma i to isključivo prirodnim putem. Zdrav način ishrane i redovni treninzi doveli su do toga da se Bojana "prepolovi". Sudeći prema njenom sinoćnjem pojavljivanju na crvenom tepihu, možemo zaključiti da je Bojana nastavila sa zdravim navikama i da je još više smršala od poslednjeg intervjua u kom je govorila da je izgubila 80 kilograma.

KORISTIO USLUGE PROSTITUTKE Pevač priznao sve, "Zavukli smo se u šumu i uradili to..."

Komentari (0)

Loading