SMESTILI JOJ AFERU Tea Tairović ubeđena da joj kolege rade iza leđa, a evo i zbog čega
Foto: Printscreen

Nakon što su objavljene slike Tee Tairović sa nastupa u Švedskoj, na kojima se vidi kako su joj ruke iza leđa, dok je policija pored nje, pevačica se oglasila i demantovala tvrdnje da je privedena.

Međutim, kako navodi izvor, pevačica smatra da su celu priču o njenom hapšenju izmislile ljubomorne kolege, a fotografije smatra nedovoljno ubedljivim dokazom.

- Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne - priča naš izvor.

ATA Images

 

Osim toga, izvor dodaje i da je pevačica stajala ispred lokala na pauzi kada je došla racija i proveravala da li rade na crno, tvrdi izvor za "Kurir".

Podsetimo, Tea je proteklog vikenda održala nastup u Švedskoj.

U ZANOSU SA TRANVESTITOM Popularni pevač vatao gole grudi, pa dopsutio muškarcu da ga pipa po međunožju (FOTO)

 

Komentari (0)

Loading