USVAJA DETE Ivana Korab odustala od vantalesnih oplodnja, evo kada počinje sa procedurom usvajanja: ŽELIM DA PRUŽIM LJUBAV DETETU IZ DOMA!
Printscreen

Ivana je sada iznenadila mnoge kada je otkrila da planira da krene sa procedurom usvajanja deteta čim se bude porodila, a da ne planira da se podvrgne još jednoj vantelesnoj oplodnji.

- Želim da pružim ljubav i porodicu detetu iz doma! Oduvek sam razmišljala o tome, a sada ću to i da ostvarim. Čim se porodim, krenuću u proceduru za usvajanje, jer ne bih volela da bude velika razlika u godinama između moje dece - kaže manekenka.

Ivana je dva puta zatrudnela uz pomoć vantelesne oplodnje, koja joj je bila veoma naporna. To je još jedan od razloga zbog kog ne želi više da rađa decu.

- Ljudi me često pitaju zašto ne rodim treće dete, ako već želim da imam veliku porodicu. Mislim da bi mi peta vantelesna oplodnja bila previše. Ne želim opet da prolazim kroz to. S druge strane, decu toliko volim da smatram da bi bilo plemenito da svu tu ljubav dam nekom detetu koje nije imalo sreće do sada.

Na pitanje kako njen suprug Ognjen, zbog kog je napustila uspešnu manekensku karijeru u Los Anđelesu i vratila se u Beograd, reaguje na njenu želju, odgovara:

- Moj suprug je znao da to želim i pre nego što smo počeli da se zabavljamo i podržava me. Mnogi mi govore da nisam svesna koliko je težak proces usvajanja, pa potom i navikavanje deteta na novi život. Ma, i da bude teško, nije mi problem.

Ivana je oduvek volela da pomaže deci, pa je već sa 18 godina volontirala u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj.

- Teško je gledati nedužno dete koje živi u domu, a ničim nije zaslužilo da bude ostavljeno. Još tada mi se probudila želja da pomažem mališanima i da jednog dana usvojim dete. Sećam se, dok sam tamo volontirala, rekla sam da ću ili biti dovoljno bogata da im pomognem ili dovoljno poznata da mogu da pozovem ljude da im pomognu - priča Ivana, koja se s radošću priseća tog perioda:

- Nikad neću zaboraviti njihove iskrene osmehe. Više su oni mene usrećili nego ja njih.

Pored toga što će uskoro nekom mališanu pružiti dom, Ivana ima još planova:

- Ima mnogo divne dece koja su napuštena i zaista bih volela da im pomognem. Planiram da osnujem fondaciju za stipendiranje dece iz doma, kako bi što više njih završilo školu i upisalo fakultet. Nadam se da ću to uskoro da ostvarim.

"JA SAM SE PRVA SKLONILA" Nakon optužbi da ona i Ksenija sabotiraju Ivanu Nikolić, oglasila se Sanja i OTKRILA PRAVU ISTINU

 

Komentari (0)

Loading