BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ PRATI JE NA SVAKOM NJENOM NASTUPU Nikola Đorđević ne skida pogled sa nje dok ga ona ignoriše "BIO SAM MLAD I GLUP"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Nikola Đorđević, bivši dečko Sanje Vučić, ne može da preboli pevačicu i nastavi s ljubavnim životom, iako se dugo spekulisalo da je sada srećan i da uživa u novoj vezi.

BIVŠI DEČKO SANJE VUČIĆ PRATI JE NA SVAKOM NJENOM NASTUPU Nikola Đorđević ne skida pogled sa nje dok ga ona ignoriše

Foto: Printscreen/instagram

 

Bivši zadrugar, koji je stekao slavu tokom romanse sa atraktivnom pevačicom, ne odvaja pogled od nje. Nikola se na sve načine trudi da ponovo zadobije Sanjinu pažnju, a takođe redovno posećuje svaki nastup bivše devojke.

Inače, Nikola je nedavno bio gost jedne emisije gde se našao na meti loših komentara i osuda publike. Đorđević je ušao u opaku raspravu sa jednim gledaocem, a potom spomenuo Sanju i na neki način izrazio kajanje što više nisu zajedno.

- Bio sam mlad i glup, hteo sam da budem dobar drug, a ispadao najgori čovek prema osobama koje su vredele, ništa nisam radio, a ispadalo je da sam sve ja radio. Žao mi je zbog toga, sve bih dao da to nisam radio, zato što sam bio loš čovek. Imao sam 20 godina, a ona 25, to je velika razlika, sećam se kada mi je pričala da je to meni tad bilo okej, ali da u njenim godinama mi neće biti okej, za sve je bila u pravu - rekao je Đorđević.

DEJAN MATIĆ SE PRISETIO ANEGDOTE KOJA MU SE ČESTO DEŠAVA Stalno me mešaju sa Sašom "JA NISAM SALE, JA SAM NJEGOV BRAT"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading