ZANEMEĆETE KADA VIDITE KAKVA JE FRAJERČINA SIN BRANIMIRA BRSTINE Žene otkidaju za njim, glumio je i u poznatim serijama (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Premda je najpre završio studije komunikologije, sin Branimira Brstine rešio je da takođe krene putem svog poznatog oca pa ga danas mnogi znaju kao glumca. Ako vam je kojim slučajem promaklo da je baš ovaj dečko Branimirov sin razumećemo jer mnogim damama njegov izgled odvlači pažnju sa svega ostalog. Đuro Brstina nije naročito naklonjen onom delu svog posla koji podrazumeva medije i popularnost pa je do sada taj deo uspešno izbegavao, ali na pojedinim događajima bivao je uslikan pa je postalo neizbežno da se u javnosti brzo okarakteriše kao jedan od vodećih zavodnika.

Foto: ATA Images

 

Sin Branimira Brstine po mišljenju jednog dela publike pomalo podseća na oca, ali talenat je nasledio u većim količinama. Do sada smo u to mogli da se uverimo kada je igrao u seriji "Žigosani u reketu" a nakon toga nedavno je imao ulogu u seriji "Zbornica" gde je igrao profesora fizičkog. Nije ni čudo jer Đuro spada među mlade glumce koji su u najboljoj formi.

Iako uveliko radi na projektima, sin Branimira Brstine posvećen je i studijama glume jer želi da zanat ispeče u svakom smislu. Trenutno pohađa Fakultet dramskih umetnosti a pre toga, na fakultetu na kojem je studirao komunikologiju, jedan od predavača bio je Dragan Bjelogrlić. Đuro ima i sestru Anđu koja je takođe u svetu kulture i medija.

VRELO IZDANJE ĆERKE MIRE ŠKORIĆ OSTAVLJA BEZ DAHA Njena zavodljiva poza zapalila Internet, javnost ne prestaje da komentariše! (FOTO)

Komentari (0)

Loading