TRUDNA VIKI MILJKOVIĆ Taške ne skida osmeh sa lica, Ceca PONOSNO stoji uz nju, čestitke se nižu! (FOTO)
Privatna arhiva

Kada se 2007. godine napokon dogodilo dugoiščekivano venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa, to je bila prava medijska senzacija iz više razloga. Naime, muzičar i pevačica zabavljali su se 11 godina pre nego što su odlučili da zasnuju porodicu i stanu na ludi kamen, a nikada za medije nisu otkrili šta su toliko čekali. Strpljivo sa njima čekali su i članovi njihovih porodica, prijatelji pa i njihovi fanovi koji su se veoma obradovali kada su doznali da je pevačica u drugom stanju i da će svom izabraniku pred matičarem izgovoriti sudbonosno da. 

Viki se, naime, haromonikašu zavetovala na večnu ljubav poslednjeg dana maja, a kuma na venčanju bila joj je  Svetlana Ceca Ražnatovića. Nakon zvanične ceremonije srećni mladenci sa zvanicama zaputili su se u objekat na recu gde su dugo slavili.  

TRUDNA VIKI MILJKOVIĆ Taške ne skida osmeh sa lica, Ceca PONOSNO stoji uz nju, čestitke se nižu! (FOTO)

Printscreen

 

Blistali su mlada i mladoženja od sreće toga dana, Taške u elegantnom crnom odelu, sa belom košuljom, Viki u nesvakidašnoj venčanici na bretele, koja je očigledno zbog trudnoće u struku zahtevala blago proširenje. Imala je pevačica i veo i krunu, pa i bidermajer od veštačkog cveća koji se spuštao blago niz mladine ruke.

Venčanje Viki Miljković i Dragana Taškovića Tašketa održano je daleko od pogleda javnosti. Samo za odabrane zvanice upriličeno je i slavlje, a par meseci kasnije došao je na svet sin muzičkog para Andrej.

ZALUDEO JE KATARINU ŽIVKOVIĆ I ONDA ODJEDNOM NESTAO Šokiraćete se kada vidite kako danas izgleda Bane Janković, NEPREPOZNATLJIV (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Svjetlana

05.02.2023 18:03

Daj bože da rodi Trojke ima toliko stanova pa svima po jedan 🤣 pa neće ih poneti sasobom jednog dana.

Darko

06.02.2023 00:22

Sa srećom, kad su i babe počele da rađaju.

sale kg

06.02.2023 06:06

Nove pridoslice u bg na vodi. Cene skacu kad ti je djani komša