PEVAČICE SU SE BORILE, ALI IZGUBILE STARATELJSTVO NAD DECOM A ove dame još uvek biju bitku sa bivšim partnerima
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Privatni život pojedinih javnih ličnosti uopšte nije bio bajka. Posle razvoda, u nekim slučajevima i raskida dolazile su burne i iscrpne borbe za starateljstvo, te su tako brojne poznate mame, ostale bez starateljstva nad naslednicima. 

PEVAČICE SU SE BORILE, ALI IZGUBILE STARATELJSTVO NAD DECOM A ove dame još uvek biju bitku sa bivšim partnerima

Foto: Massnori Josida

 

Maji Nikolić oduzeto, pa vraćeno starateljstvo

Prva u nizu koja je osetila tu neprijatnost je pevačica Maja Nikolić kojoj je starateljstvo nad sinom Lazarom oduzeto 2011. godine. Osim što ju je taj drugi brak koštao živaca, ona je trpela od supruga, kako je svojevremeno i izjavila i psihičko zlostavljanje.

- Vuk Kandić me je psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe - svojevremeno je izjavila pevačica, pisao je Story.

Plaćala je alimentaciju u iznosu od 11.000 dinara i sina je viđala svakog drugog vikenda, kao i sredom i petkom po nekoliko sati. 

Ipak, pravda je bila na njenoj strani te je nekoliko godina kasnije uspela da povrati svog sina, pošto je on prijavio oca Vuka Kandića za nasilje u porodici. 

PEVAČICE SU SE BORILE, ALI IZGUBILE STARATELJSTVO NAD DECOM A ove dame još uvek biju bitku sa bivšim partnerima

Printscreen

 

 

 

Sindi nije bila finansijski stabilna

Nedugo zatim, sličnu situaciju je doživela i pevačica Ivana Stamenković Sindi kada je izgubila borbu za starateljstvo nad ćerkicom Petrom.

Sindi je tada bivšeg supruga Nikolu Pavlovića optužila za porodično nasilje, ali je sud presudio u njegovu korist, a mediji su kasnije pisali da je jedan od razloga i to što pevačica nema zaposlenje i stalne prihode.

- To nije ljubav prema deci, ti muškarci koji žele da oduzmu starateljstvo ženama, to nije zato što su one nepodobne majke, već žele direktno da povrede tu ženu i da joj unište život oduzimanjem deteta, a ne kapiraju da najviše povređuju tu decu. Na prvo mesto treba da se stavi potreba deteta, a ne osveta iz bilo kog razloga - kazala je Sindi i dodala: 

- Svaki drugi vikend je sa mnom, i utorkom i četvrtkom. Imam osećaj da prođe večnost do sledećeg našeg viđanja. Ja nastojim da je zaštitim, ne pričam joj ništa u vezi sa sudskim procesima i starateljstvom. Ona je još mala da bi razumela te stvari. Gledam to zajedničko vreme da provedemo što kvalitetnije i lepše, u smehu i igri, učenju. Ne želim da je opterećujem teškim temama - rekla je Stamenkovićeva ranije za Alo.

PEVAČICE SU SE BORILE, ALI IZGUBILE STARATELJSTVO NAD DECOM A ove dame još uvek biju bitku sa bivšim partnerima

Printscreen Instagram

 

Severinu Popović optužuje da ima dijagnozu

Istu sudbinu je doživela i pevačica Severina Vučković, kada je sud presudio u korist njenog nekadašnjeg partnera Milana Popovića. Ona se i dan-danas ne miri sa ovom odlukom i nastavlja da se bori za starateljstvo nad naslednikom. 

I dok se Severina javno ne oglašava na ovu temu, Popović koristi svaku priliku da udari na njeno majčinstvo. 

- Marijana tvrdi da se Severina drogira. Ja sam taj podatak preneo Centru za socijalni rad i tražio sam od veštaka da se urade analize - kazao je Milan ranije i dodao:

- Ja mislim da ona ima granični poremećaj ličnosti. Postoje traume koje je ona preživela i koje su mogle da dovedu do takvog poremećaja. Ovo se ne leči, ali se tretira. Ja znam da ona ide na terapije. Kada je bila kod psihijatra, dobila je 3 F dijagnoze, ali kad smo bili pred sudom, ona o tome nije želela da priča. Ona je tražila je od psihijatra da pocepa te dokaze - ispričao je Popović u emisiji „Sceniranje“. 

Podsetimo, pevačice koje čeka isto tako bolan i stresan period zbog borbe za starateljstvo su Selma Bajrami, koja se osam godina bori za naslednika, a identična priča se ponavlja i u slučaju pevačice Tanje Savić koja je u procesu razvoda sa suprugom Dušanom Jovančevićem.

Manekenka Sandra Obradović takođe prolazi kroz težak period zbog bivšeg partnera sa kojim se još uvek sudi i vodi borbu za starateljstvo nad sinom. On je, kako Obradovićeva navodi, već u nekoliko navrata pokušao da je sabotira i ospori njeno majčinstvo. 

ELENA KITIĆ ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE Pozirala u bikiniju i pokazala izvajano telo "MAČKA OPASNA" (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading