PRE VOJINA, SLOBODA MIĆALOVIĆ JE VOLELA MUŽA SVOJE KOLEGINICE Bili su dugo u vezi, a evo u kakvom su odnosu danas (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Glumica Sloboda Mićalović danas je u skladnom braku sa kolegom Vojinom Ćetkovićem, a malo ko zna da je pre njega imala veliki ljubav.

PRE VOJINA, SLOBODA MIĆALOVIĆ JE VOLELA MUŽA SVOJE KOLEGINICE Bili su dugo u vezi, a evo u kakvom su odnosu danas (FOTO)

Foto: Dejan Briza

 

Naime, Sloboda se zabavljala sa rediteljem Jugom Radivojevićem, koji je sada u braku sa glumicom Milenom Vasić. Mićalovićeva i Radivojević ostali su u dobrim odnosima nakon raskida, a Mileni nikada nije to smetalo.

-Godinama se piše na temu moje veze sa Slobodom Mićalović i ne znam koga to više zanima. Pa da stavimo tačku. Sloboda je moja drugarica i želim i njoj i njenoj divnoj porodici sve najbolje- izjavio je Jug jednom prilikom za Kurir.

Milena i Jug zabavljali su se, naime, pre više od 20 godina, ali ih je život nakon toga razdvojio, na neko vreme. Krenuli su svako svojim putem, Milena se udala, a Jug oženio.

Sa nekadašnjim bračnim partnerima dobili su decu - Jug sina Vuka, a Milena ćerku Lanu i sina Nikolu. Međutim, sudbina ih je ponovo spojila kada su se oboje razveli. Obnovili su ljubav, 2014. godine su se venčali, a 2015. dobili zajedničkog sina Lava.

-Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: 'Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi- ispričala je jednom prilikom Milena Vasić, koja je prošle godine demantovala da se razvodi od reditelja.

PETAR GRAŠO UJEO OBOŽAVATELJKU ZA NOGU Skandalozni snimak zapalio društvene mreže "ŠTA JE NAPRAVIO I ZAŠTO"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading