Branka
Foto: Alo/Printscreen

Branka Nevistić bila je mnogima omiljena voditeljka, a onda je napustila posao i nestala. Početkom 2000-ih je važila za jednu od najlepših voditeljki i omiljeno TV lice mnogima.

Vodila je mnoge emisije, a onda je “preko noći” nestala sa javne scene. Mnogi se godinama pitaju gde je i čime se sad bavi.

BILA JE ZAŠTITNO LICE RTS-A, UPECALA BIZNISMENA I ODJEDNOM NESTALA Evo kako danas izgleda i šta radi Branka Nevistić! (FOTO)

Printscreen

 

Ona je 2014. godine izgovorila sudbonosno “da” bogatom biznismenu Branislavu Grujiću, čije prezime danas nosi, a luksuzna svadba održana je na otvorenom, na jednom imanju u Vojvodini.

- Bilo je onako kako smo želeli da bude, u krugu prijatelja. Dobro smo se proveli, što je veoma važno, i nadam se da ću to pamtiti ceo život kao nešto najlepše ‒ ispričala je voditeljka posle udaje.

Branka se posvetila porodičnom životu. A iako je nema u medijima, ona je i te kako aktivna na društvenim mrežama gde redovno pratioce izveštva o događajima iz svog života. Na njenom profilu vrlo često se mogu videti fotografije sa egzotičnih destinacija.

BILA JE ZAŠTITNO LICE RTS-A, UPECALA BIZNISMENA I ODJEDNOM NESTALA Evo kako danas izgleda i šta radi Branka Nevistić! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Sa porodicom živi u jednom elitnom naselju u Beogradu.

Inače, iz prvog braka sa Momčilom Lavrnićem, sadašnjim mužem pevačice Ane Stanić, Branka Nevistić ima sina Luku.

EVO ŠTA JE ZAPRAVO UBILO DONU ARES Javno je upozorila sve na ovu NAMIRNICU, pred smrt sve otkrila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading