Pevač se pohvalio da je postao novi brend u Francuskoj "NO ĐANI NO PARTY" (FOTO)
Printscreen

Jedan od najtraženijih i najduhovitijih pevača na estradi Radiša Trajković Đani često svojim objavama na društvenim mrežama uveseljava pratioce, a mnogi od njih mu se i revanširaju deleći snimke kako se provode uz njegove pesme. Ovoga puta neko je odlučio i da podeli nešto drugačiji sadržaj koji je totalno oduševio našeg folkera.

U centru francuskog grada Liona otvoren je lokal koji nosi Đanijevo ime. Pevač je sa nevericom gledao ovu fotografiju koju je snimio i podelio na svom storiju.

Foto: Printscreen/instagram

 

-No Djani no party- već poznat slogan Đanijevih nastupa napisan na engleskom jeziku izgleda da je učinio da nekrunisani kralj bakšiša dobije i svoj brend i to ni manje ni više nego u Francuskoj.

Pevač je inače mnogo puta do sada dobijao kreativne poklone, pa su mu tako jedne noći na nastupu priredili iznenađenje koje će pamtiti do kraja života. Upravo ovu krilaticu „No Đani-no party“ odštampali su na majicama i pojavili se tako obučeni na pevačevom nastupu.

Foto: Printscreen/instagram

 

Đani je bukvalno ostao bez teksta, a ovim potezom ljubitelja njegove muzike se pohvalio na društvenim mrežama. Čuveni hit „Da li znaš“ otpevali su zajedno, a pevač se emotivnim rečima zahvalio na ovakvom gestu 

-Moja prava familija! – poručio je tada Đani.

ŠUŠKA SE... Pevačeva supruga abortirala dete fudbalera

Komentari (0)

Loading