DA LI SI SEĆATE KEVE IZ "VELIKOG BRATA"?! Pravila haos u rijalitiju, vređala Vesnu Zmijanac i pljuvala Golubovićevu, a onda NESTALA, evo gde je danas! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Zorica Marković, poznatija u narodu pod nadimkom Keva, svojevremeno je bila jedna od najzanimljivijih i najpopularnijih učesnica rijalitija "Veliki brat", i do dan-danas se prepričavaju njene smešne izjave i svađe s pojedinim takmičarima.

Keva je bila i učesnica rijalitija "Farma 7" kad su je mnogi mešali s imenjakinjom, turbo-folk pevačicom i višestrukom učesnicom rijalitija Zoricom Marković. Ona je sa svojim suprugom Simom Marićem odnela pobedu u kulinarskom takmičenju "Moja kuhinja, moja pravila", gde su osvojili i nagradu od 50.000 evra. Za Zoricu koju mnogi tvrde da bi napravila lom i u "Zadruzi", pa smo se uputili ka Starom Slankamenu, gde se ona posle odlaska iz Beograda preselila sa svojom porodicom. Ipak, u ovom malom sremskom mestu na desnoj obali Dunava Zorica ima skromnu kuću u kojoj je živela prodala pre tri godine i da je nestala bez traga i glasa.

DA LI SI SEĆATE KEVE IZ

Printscreen

 

Nekadašnje Zoričine komšije u Slankamenu pokazale su trošnu vikendicu gde je ona živela s porodicom, pa su ispričale da se tu više ne može naći i da o njoj ništa ne znaju od 2020. godine.

- Kako ne znamo Zoricu?! Ona je bila omiljena ovde, baš u ovoj kućici su živeli. I sad kad bi se pojavila u "Zadruzi", napravila bi lom. Pobedila bi sigurno, pored nje ovi novi likovi ne bi imali nikakve šanse. Kao što i sami vidite, nije joj bilo lako. Ona i Sima su ovde živeli s njihovom ćerkom i Zoričinim sinom iz prvog braka. Ovo je vikendica koju je ona nasledila od babe, tu je dolazila leti. Više nisu mogli da izdrže skup podstanarski život u Beogradu, pa su se preselili ovde. Malo su i uredili ovu kuću, u početku je ovde bio haos. Nisu imali ni kupatilo, samo poljski ve-ce. Pomalo su se bavili i gajenjem bilja, imali su i nešto živine. Imala je i dar gledanja u kašike, mnogi su dolazili tu kod nje da im kaže ko su im sveci zaštitnici. Što je otišla odavde - niko ne zna - prisetio se jedan od komšija.

DA LI SI SEĆATE KEVE IZ

Printscreen

 

Tada se razgovoru priključio još jedan njihov bivši sused, koji je otkrio da je Zorica kuću iznenada prodala 2020. godine.

- Zoki je ovde život prijao. Svi su je jako lepo prihvatili. Nije nam se ni na šta žalila. Bila je ovde sigurno više od pet-šest godina. Odjednom, čuli smo da je, u jeku korone pre tri godine, odlučila da proda ovu kuću i da ode. Nikome ništa o ovome nije govorila, niti se kome javila. Bukvalno je nestala od tada i niko ne zna gde je sad i kako je. Kao da je u zemlju propala. Bukvalno je nestala bez traga i glasa. Promenila je i broj telefona. Sad ovde viđamo jednog čoveka koji je kupio kuću od nje, ali preko posrednika. Jednom nam je rekao da on nije imao nikakav kontakt s njom i da je nije ni video. Nadamo se samo da je živa i zdrava - završavaju zabrinute komšije.

DA LI SI SEĆATE KEVE IZ

Printscreen

 

Podsetimo, jedna od najburnijih legendarnih svađa koje je Zorica imala na "Farmi" bila je ona s Vesnom Zmijanac, na čiji je račun je nakon jednih nominacija uputila žestoke uvrede.

- Osoba koju nominujem je kamiondžija Zorica Marić, zato što me prosto iritira - prokomentarisala je tada Vesna i namerno pogrešila njeno prezime, nakon čega joj je Markovićeva odbrusila:

- Isti slučaj, iritiraš me, ministarko, znaš kolko mene zabole štikla kad ugazim u go*no što je ona mene nazvala kamiondžijom, ti si kerov ku*ac - sa ironičnim osmehom vratila joj je tada Keva.

BIĆETE ŠOKIRANI KADA SAZNATE DA JE ZAPRAVO ONA NAJBOGATIJA PEVAČICA Jedna tašna joj košta kao dva stana, a tek roleksi i garderober! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading