ŠOK NEVIĐENIH RAZMERA Švajcarci proglasili Elektru Elit NAJPOPULARNIJOM PROSTITUTKOM Završila na naslovnim novinama i napravila HAOS
IGOR ŽIVKOVIĆ

Transrodna pevačica Elektra Elit proglašena je napopularnijom i najpoznatijom prostitutkom na svetu.

Naime, švajcarski mediji danima pišu o njenom životu, pa je jutros završila i na centralnoj strani tamošnjih dnevnih novina "20 Minuten". Otkako je postala poznata u Srbiji i regionu, kako zbog njene muzičke karijere, tako i zbog njenog turbulentnog života, svetski novinari počeli su da se raspituju o njoj.

IGOR ŽIVKOVIĆ

 

Nedavno su je kontaktirali povodom i uradili priču sa njom, a najveću pažnju izazvalo je njeno primarno zanimanje, odnosno prostitucija. Poznati su mnogi detalji koje je Elektra iznosila u javnost: od svoje cene do različitih klijenata. Njena priča danas je u Švajcarskoj tema o kojoj se konstantno govori, a prema navodima, ta vest je i najčitanija u proteklih nekoliko sati. Zanimljivo je i da je Elektra dobila novi nadimak "Kraljica trotorara". 

- Ovo je neverovatno, pozivi i poruke stižu sa svih strana. Ja znam da je narodu moj život zanimljiv, ali da će u Švici biti tolika senzacija, to nisam verovala. Ja sam samo iskrena i kažem kako jeste, pa sam tako i sa vašim kolegama iz Švajcarske razgovarala o svemu - rekla je Elektra.

SVI U NEVERICI ZBOG TONIJA BIJELIĆA Supruga Dragane Mirković više niko ne može da prepozna, ŠTA MU SE DESILO?! (FOTO)

Komentari (1)

Loading