ZASTAĆE VAM DAH OD BOGATOG DEČKA MARIJE KILIBARDE Biznismen koji se krije od javnosti, neviđena je frajerčina, a evo kako izgleda! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Marija Kilibarda i Bane Vučelić već oko tri godine uživaju u vezi koju vešto skrivaju od radoznalih očiju javnosti, međutim nedavno su odlučili da naprave izuzetak te su se pod ruku pojavili pred pripadnicima sedme sile, a za to je postojao i veoma lep povod.

Naime, lepa voditeljka predstavila je kolekciju nakita svog brenda ‘Ki’ u Hajatu, a na glamuroznom koktelu ona je okupila veliki broj poznatih lica među kojima jsu bili Dejan Tomašević, voditelj Slavko Beleslin, glumice Anja Mandić i Anđelka Prpić, voditeljka Irina Vukotić sa ćerkom, pevačica Aleksandra Radović, Milica Mandić, Bane Trifunović sa suprugom i mnogi drugi.

ZASTAĆE VAM DAH OD BOGATOG DEČKA MARIJE KILIBARDE Biznismen koji se krije od javnosti, neviđena je frajerčina, a evo kako izgleda! (FOTO)

Foto: ATA Images

 

Ipak, na promociji pomenutog brenda najveća podrška voditeljki bio je njen emotivni partner koji je bio vidno raspoložen, a isto se može reči i za atraktivnu voditeljku koja osmeh sa lica nije skidala.

Odevena u svetlucavu, izuzetno efektnu haljinu u dve nijanse plave, Marija je blistala kao i svaka srećna, voljena i ispunjena žena, a Bane celo veče nije skidao pogled sa svoje drage koju po svemu sudeći drži kao malo vode na dlanu.

Marija Kilibarda otkrila sve o ljubavnom odnosu sa bogatim biznismenom "NE PODILAZI MI NIKADA"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading