Čime su se sve bavili estradnjaci pre nego što su postali poznati, Brena je čuvala decu dok je Nada Obrić bila pravnica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Kažu da je trnovit put do zvezda, a u prilog tome govore i mnoge javne ličnosti koje su pre estradnog života morale da rade razne poslove kako bi preživele.

Pre javnog života mnogi naši pevači bavili su raznim zanimanjima, a njihov put nije bio lak.

Čime su se sve bavili estradnjaci pre nego što su postali poznati, Brena je čuvala decu dok je Nada Obrić bila pravnica

Printscreen

 

- Imamo mnoštvo naših poznatih ličnosti koji su imali potpuno druga zanimanja pre nego što su postali poznati. Ne znam da li je neko znao, Konstrakta je prvo prala čaše, pa je onda bila sekretarica u školi engleskog jezika. Miroslav Ilić je rekao da mu je pevanje bio hobi, zato što je studirao ETF i da je pevanjem slučajno počeo da se bavi - rekao je Miloš Turinski, menadžer, gostujući na Prva TV, a onda se voditeljka Mira Lekić nadovezala da je i ona pre svoje novinarske karijere radila na pijaci, a potom i kao radnik u butiku.

Ana stanić

Foto: Printscreen/instagram

 

Zanimljivo je i da je Ana Stanić tokom studija na Fakultetu dramskih umetnosti držala časove latinskog jezika i spremala đake za popravni ispit. Olja Kaleuša je radila kao prodavačica u butiku pevačice Lele Andrić, koja joj je kasnije pomogla da izda svoj prvi album.

Čak 11 godina Nada Obrić bila je pravnica u Opštini u Sarajevu, dok je Romana Panić radila u pržionici kafe, a nakon rata prodavala je kafu i na pijaci. I zvezda „Granda“ Nadica Ademov prodavala je na pijaci pre popularnosti i slave.

lepa

Foto: ATA Images

 

Novopazarka Emina Jahović, pre muzičke karijere bila je voditelj vremenske prognoze u Novom Pazaru. Želela je da bude poznata, pa je iz tog razloga izabrala televiziju, a ujedno je zarađivala i za džeparac.

Pre nego što je pesmom osvojila celu bivšu Jugoslaviju i postala Lepa Brena je radila kao bebisiterka u jednoj beogradskoj porodici. Dosta godina kasnije se ispostavilo da je Brena čuvala ni manje ni više nego pevačicu Anu Štajdohar.

Nekadašnja učesnica Zvezde Granda postaje DOKTOR NAUKA "VREME JE DA STUDIJE PRIVEDEMO KRAJU"

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading