IZRONILA IZ VODE, PA ZGRABILA ŠAMPANJAC Danica Maksimović podelila kadrove sa Maldiva: SVI GLEDAJU U NJEN DEKOLTE (FOTO)
Foto: ATA Images

Slavna glumica Danica Maksimović oduvek je važila za jednu od lepših i negovanijih dama sa domaće javne scene. U vanbračnoj zajednici je decenijama unazad, iz koje ima sina Miloša Lolića, uspešnog reditelja. 

Maksimovićeva je izuzetno aktivna na društvenim mrežama, pa je sada otputovala na Maldive, sa kojih je okačila nekoliko "vrelih" fotki, koje su izazvale pravu buru na društvenim mrežama. 

Glumicu, naime, vidimo kako u bazenu uživa u čarima ove daleke, egzotične zemlje, a u prvom planu su njene bujne grudi. 

- Maldivi i tirkizna čarolija ostaju trajno u sećanju - napisala je sedamdesetogodišnja glumica u opisu objave na Instagramu.

Podsetimo, istaknuta umetnica više od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici sa životnim partnerom Todetom Lolićem, ali to što se nikada nisu zvanično venčali ne sprečava je da ga naziva svojim suprugom. 

Suprug Danice Maksimović, stoga, uživa što nosi baš takvu titulu, a ona je najsrećnija što su zajedno, tokom svih minulih decenija prošli kroz sva moguća iskušenja. Ipak, najvrednije što su zajedno stekli u tako dugačkom stažu sigurno je njihov sin Miloš Lolić, koji već dugo živi u inostranstvu, u Beču, gde se bavi pozorišnom režijom.

DOMAĆIN Dinča se pohvalio kulinarskim umećem, šokirao pratioce pa pokazao KAKO UZ RAKIJU SPREMA TRADICIONALNO JELO

 

Komentari (0)

Loading