"TO JE DOSADNO" Seka Aleksić oplela po "Zvezdama Granda": NE BIH DOZVOLILA DA ME NEKO VREĐA! (VIDEO)
Foto: Promo

Seka sada prokomnetarisala takmičenje "Zvezda Granda" i na iznenađenje mnogih bila prilično britka, dodajući da joj je šou u kom sede njene kolege - dosadan.

- Ne bih bila u žiriju nikada. Meni je to dosadno. Ma kakve zvezde, meni je tu više fokus na žiriju i na to kako se oni svađaju i vređaju jedni druge. To je van svake pameti. Stvarno se tu ne vidim. Prvo, ne bih mogla nikog da vređam, ni javno, ni kako god, a drugo, ne bih dozvolila ni mene neko da uvredi. Tu bi već verovatno nastao haos - rekla je ona, pa nastavila u jednako oštrom tonu:

Foto: Youtube/Printscreen

 

-Iskreno da vam kažem, ko sam ja da nekog ocenjujem i da bilo šta nekome govorim? Svako treba da se bori za svoju karijeru onako kako smatra da može i kakve mogućnosti ima. Meni je žao tih ljudi koji se namuče da tu dođu, da putuju autobusom sa raznih krajeva država. To mi je mučenje, a svi imaju jednu nadu, a to je da pobede i uspeju. 

Foto: privatna arhiva

 

Pevačica je za 20 godina karijere, koliko proslavlja, imala izlete u razna zanimanja, te je glumila u filmu, ali je i 2010. godine bila prva pevačica koja je pokrenula svoj rijaliti "Moja desna ruka", pa se dotakla rijalitija u kom su i neke njene koleginice.

- Ne bih ulazila ni u kakav rijaliti, a ni ne gledam tuđe rijalitije. Mene to ne interesuje. U mojoj kući se TV ne gleda. Mene ne zanima da neko prati moj život, koga briga kako ja živim. To je moja stvar i tako treba da ostane. "Moja desna ruka" je bio potpuno novi i drugačiji format, u kome smo birali mog asistenta. Davali smo mladima priliku da zarade novac i da se zaposle. Kada bih to danas radila, baziralo bi se, eventualno, na vantelesnoj oplodnji, da ženama dam vetar u leđa. 

Seka je svoj prvi album objavila pre skoro dve decenije, atraktivnim izgledom i slušanim pesmama odmah se istakla, a da li bi po njenom mišljenju danas neko mogao nju da nasledi, te da li bi to kojim slučajem bila mlada pevačica Breskvica, vlasnica hita "Crno i zlatno" kaže:

TV Pink/Printscreen

 

- Breskvica je sjajna. Ona ima takav potencijal da to nije nomralno. Ako tako treba da se izazim, ona jeste moja naslednica. Već smo nas dve to pisale na Instagramu. Talentovana je, mlada, lepa, zgodna i mislim da će nešto da napravi.

Uzimajući u obzir da su danas su popularne kolaboracije folk pevača sa rep i trep izvođačima, Seka je rekla bi rado sarađivala sa njima, te da su u planu dueti upravo sa mlađim ljudima, koji nisu muzičkog pravca kao i ona, ali da je uvek bitna dobra pesma. Takođe zaključila je da, i kada bi se takva pesma pojavila, ne bi sarađivala sa nekadašnjom drugaricom, a danas estradnom rivalkom, Darom Bubamarom.

Seka važi za izetno posvećenu majku sinova Jakova i Jovana i trudi se da svoj porodični život drži daleko od očiju javnosti, a da li bi svojoj deci dozvolila da se, poput nje, bave muzikom rekla je sledeće:

- Naravno, zašto da ne. Jakov voli to i prati te muzičke aktivnosti. Ne pokazuje on talenat da bi bio pevač, ali je sa svojih šest godina izuzetno zreo. Voli da se snima i rekao je da bi želeo da bude tiktoker, poznaje neke, voli ih. Trudimo se da ne gleda one koji psuju. Svaki roditelj ima zadatak da svoje dete izvede na pravi put i da se bori dok može da ono bude pod njegovom kontrolom. Mi roditelji moramo biti primer svojim ponašanjem. 

"SADA ĆU SE ZAISTA UBITI" Ljubina žena ne može više da podnese pevačevo ponašanje: ON PONOVO DUVA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading