ZLATA SE RASPLAKALA USRED EMISIJE Sin Jovan joj napravio veliko iznenađenje, niko nije ostao ravnodušan "ONA JE MAJKA, ŽENA, KRALJICA"
Foto: Printscreen/Printscreen/KurirTelevizija

Zlata Petrović gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u Pulsu Srbije gde se dotakla mnogih znaimljivosti iz svog života.

U toku svog razgovora voditelj je najavio jedno uključenje koju je Zlatu ostavilo u šoku. Naime, njen mlađi sin Jovan Pejić bio je veliko iznenađenje emisije. On je tom prilikom otkrio koliko mu znači njegova majka.

ZLATA SE RASPLAKALA USRED EMISIJE Sin Jovan joj napravio veliko iznenađenje, niko nije ostao ravnodušan

Foto: privatna arhiva

 

- Moja majka reaguje bolje na pozitivnije stvari nego ja sam. Nesumnjam da je iznenađena i pozdrav za nju i za Ivana. Ona je žena, majka, kraljica. Čak i kada nešto u životu pogrešim ona me izvede na pravi put. Smatram da je ona stvarno emotivna majka i voleo bih da imam takvu ženu sutra, da nauči moje dete sve ono što je moja majka mene - rekao je Jovan.

ZLATA SE RASPLAKALA USRED EMISIJE Sin Jovan joj napravio veliko iznenađenje, niko nije ostao ravnodušan

Printscreen/KurirTelevizija

 

Reči su bile toliko dirljive da se Zlata slomila i briznula u plač.

Trenutno još nisam našao devojku koja bi pre svega mogla da pokrije te neke moje kriterijume. Moja majka je jedna stvarno jaka žena, a mi muškarci se plašimo malo tih jakih žena. Ona se jako namučila u životu, pa izbog nas. Stvarno je lav od čoveka. Ona zna da bude temperamentna, mada to je ta emocija. Ko nije temperamentnan nema te emocije u sebi - rekao je Jovan.

ZLATA SE RASPLAKALA USRED EMISIJE Sin Jovan joj napravio veliko iznenađenje, niko nije ostao ravnodušan

Printscreen/KurirTelevizija

 

On se potom osvrnuo i na sam odnos njegove majke i oca, ali i odnos sa bratom.

Otac i majka stvarno dobro komuniciraju i druže se. Ona bi za njega dala poslednju kap krvi kao što bi i on za nju. Isto i sa Hasanom, to je otac Mikija, on ima stvarno najbolju dušu. Ne daj Bože da se nekome nešto desi on bi prvi doleteo. Sa Mikijem imam perfektan odnos i to je zbog naše majke. Hteo bih mojoj majci da poručim da je najviše volim na svetu - istakao je.

ZAPEVALA TATIN HIT I ODUŠEVILA SVE PRISUTNE Marija Ramadanovski na humanitarnom događaju pokazala kakav je talenat nasledila od Džeja (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading