TRANSFORMACIJA Emina Jahović dala ogroman novac kako bi promenila fizički izgled
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

 Osim što je posvetlela kosu, Eminino lice bilo je totalno drugačije. Imala je minimalno šminke, te su se svi pitali šta je uradila i kojim operacijama se podvrgla.

Kako mediji prenose, Emina se samo deset dana pred ovaj događaj navodno uputila kod svog doktora u Istanbulu gde je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom hijaluronskom kiseli- nom koju najbolje klinike uvoze iz Koreje.

Kako je i sama izjavila jednom prilikom fizički izgled joj je jako važan, a zahvaljujući svim estetskim poduhvatima pevačica sada izgleda 10 godina mlađe. Kako prenose mediji, potrošila je navodno 15.000 evra.

-Svaka žena želi da izgleda lepo, ja sam pored mame imala primer da treba da negujem telo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena- rekla je Emina.

Kada su je predstavnici medija pitali da li je boju kose promenila jer se zaljubila, ona je kroz osmeh odgovorila: "Zaljubljena sam. Ja sam uvek zaljubljena". Inače, o bivšem suprugu Mustafi nije želela da priča, kao ni o novom partneru zbog kog blista.

Podsetimo, bivši muž oženio se 19 godina mlađom Melis Sutšurup (34).

"DOŠLO BI DO PROBLEMA" Marija Šerifović otkrila zbog čega nema prijatelje na estradi

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading