NE ŠTEDI Didi Džej za svoj i ćerkin  stajling iskeširala  46.350 EVRA!
Instagram

Pevačica je oduvek trošila basnoslovne sume novca na garderobu, a sada je počela i ćerki Dajani da kupuje papreno skupe komade firmirane odeće.

- Didi nikada nije žalila da da novac na skupocenu garderobu, jer uživa u tome da je vrhunski obučena od glave do pete i da joj se svi dive. Pre mesec dana je bila u Beču, gde je potrošila nerealnu količinu para na krpice. Dajani je kupila "versaće" bundicu od 500 evra, "ugg" čizme od 200 evra i helanke "molo" od 50 evra. Sebe je častila bundom od 10.000 evra, torbom "fendi" od 3.500, dok je za cipele iskeširala 1.600 evra, a za pantalone 500 evra. Najskuplje je platila "roleks" sat, za koji je dala čak 30.000 evra - kaže jedan od Dijaninih prijatelja.

Neće da priča o ciframa

Didi nije bila raspoložena da priča o tome koliko novca daje na cipele, tašne i garderobu.

- Zanima vas samo koliko imam automobila, nekretnina i šta sam i koliko platila. Volim da šopingujem, ali ne i da pričam o parama koje trošim. Ono što kupim sebi, obavezno kupim i Dajani, ako postoji ista takva odeća za decu. Neretko je gardero- ba za ćerku skuplja od one koju platim za sebe. Ali ne žalim, jer volim kada smo isto obučene - rekla je Didi.

Pevačica će početkom februara ići u ozbiljan šoping, jer je otputovala u u Los Anđeles.

- Dobila sam poziv da se pojavim na crvenom tepihu na dodeli Gremi nagrada. Veoma sam uzbuđena! Ovih dana biram haljinu koja će biti idealna za tu priliku. Planiram sve da zasenim. Ovo je ostvarenje mojih snova - priča Didi i dodaje da je sigurna da je 2023. njena godina.

TUGA U DOMU VODITELJKE Oglasila se Marija Veljković i saopštila tužne vesti: VOLIM TE, ODMORI SE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading