OGLASILA SE TRUDNA SORAJA Evo šta starleta radi u poodmakloj trudnoći: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Iako se poslednjih meseci bila u potpunosti povukla s društvenih mreža i skoro do samog porođaja krila informaciju da je u blagoslovenom stanju,Soraja je juče ponovo aktivirala svoj Instagram profil i na storiju pratiocima otkrila da se trenutno nalazi u glavnom gradu Hrvatske i da tamo prisustvuje jednoj privatnoj rođendanskoj proslavi. Ona nije želela da pokaže u kakvom se društvu nalazi, te da li je s njom i njen izabranik.

Soraja je u klubu bila vrlo raspoložena, te je uživala i pevala pesmu Ane Bekute "Uspomene", koja ju je očigledno pogodila.

- Svake noći sanjam tvoje oči, sve se nadam da ćeš opet doći. Nema dana da ne mislim na tebe, na mene, na uspomene - glasio je stih pesme koji je Soraja posle dugo vremena podelila sa svojim pratiocima.

OGLASILA SE TRUDNA SORAJA Evo šta starleta radi u poodmakloj trudnoći: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Osim toga, na storiju se moglo primetiti i da je trudna Soraja, prema svemu sudeći, konzumirala alkoholna pića, što nije pohvalno s obzirom na njeno stanje. Ipak, ne treba isključiti mogućnost da je jedna od njenih prijateljica držala čašu, a ne Sara.

 

Podsetimo, domaći mediji pisali su da će se poznata starleta poroditi u Švajcarskoj u jednoj privatnoj klinici.

- Soraja se odavno povukla iz javnosti i živi drugačijim, mirnijim i stabilnijim načinom života. Turbulentan period je iza nje. Čeka bebu i maksimalno je posvećena trudnoći i dolasku sina na svet. Verujte mi da uživa i da je ne zanima apsolutno ništa osim roditeljstva. Čim je saznala da će postati mama, ugasila je profile na društvenim mrežama i posvetila se porodici. Sećam se, kad je saznala da je trudna, njenoj sreći nije bilo kraja. Prija joj blagosloveno stanje i sada jedva čeka dolazak sina. Njen partner nije javna ličnost i nema nameru da se eksponira. Važno je da je njima lepo, da su zadovoljni i da svoju privatnost žele da sačuvaju za sebe. Zato je i zahtevala da se o njenoj trudnoći ne priča previše. Soraja je srećna i jedva čeka da postane mama - rekao je tada izvor.

PONOSAN OTAC Nikola Rokvić citirao sina pa priznao da od njega najviše može da nauči (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading