"MUŽ JE ISEKAO PUPČANU VRPCU DOK JE STARIJI SIN GLEDAO" Supruga poznatog glumca otkrila detalje porođaja kod kuće
Foto: Printscreen/Printscreen

Da su deca najveće bogatstvo potvrđuju Slobodan i Jelena koja je iskustvo porođaja kod kuće podelila sa publikom i opisala kao najbolje iskustvo u životu. Iako je i ranije imala želju da to učini, tek se s poslednjim rađanjem odlučila na taj potez, a kako kaže, muž je presekao pupčanu vrpcu, a jedno dete je gledalo porođaj.

-Porođaj kod kuće planirala sam još sa Vasilijem, ali nisam imala hrabrosti. Sada mi je krivo što to nisam uradila. Kad sam se porađala sa Zarijom, nimalo se nisam plašila. Mali Tanasije je spavao, a stariji Vasilije je želeo da gleda taj veličanstveni čin. Babica Divna, koja je specijalizovana za porođaje kod kuće bila je oduševljena mojom smirenošću. Kada je pupčana vrpca prestala da pulsira, moj suprug ju je svečano presekao – rekla je glumčeva supruga, a potom opisala do detalja dan koji će pamtiti celog života.

Printscreen

 

 

– Sve je proteklo u najboljem redu i čim sam se porodila, beba mi je bila na grudima i posle četiri minuta je počela da sisa. Babica je pogledala bebu i ustanovila da je sve u redu. Mene nije pregledala jer nisam imala nikakvu ranu, pa nije ni bilo potrebe. Dva sata posle porođaja prala sam sudove. Komšinica koja nam je stigla u posetu nije mogla da veruje šta radim. Porodila sam se i život se odmah nastavio – prenosi „Hello“.

Sud odbio da ponovo smanji kaznu krivcu za smrt Šabana Šaulića: IDE IZA REŠETAKA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading