"TAKVE NAJVIŠE MRZIM" Ćerka Goce Božinovske pobesnela: SMARAČI DOSADNI
Printscreen

Od samog početka, karijeru gradi na pesmama dok sa druge starne vešto izbegava skandale i da priča o dešavanjima iz privatnog života.

Ikao se trudi da ostane smirena i distancirana ovog puta Jelena je priznala da se jako iznervirala, pa je na društvenim mrežama oplela i razvezala jezik.

–Jako me nerviraju ljudi koji smaraju, zovu, koji nemaju obzira, stida ni srama. Takve mrzim najviše. Smarači dosadni – napisala je iznervirana pevačica na Instagramu.

Instagram

 

Iako nije poznato šta ju je navelo da se tako ponese i da ovakvu objavu okači na svoje društvene mreže, nedavno je u javnost procurela vest da se pevačica još 2016. godine tajno udala za dugogodišnjeg dečka Aleksandra Sofronića sa kojim kako mediji prenose živi u Valjevu.

Nakon što je ova vest izašla u javnost Jelenina majka ju je ubzo demantovala, ali je onda zet demantovao nju i potvrdio novinske natpise, a možemo da pretpostavimo da je pevačicu najviše iznerviralo što je ova tema dospela na starne žute štampe, pa je usledila ovakva reakcija.

Sud odbio da ponovo smanji kaznu krivcu za smrt Šabana Šaulića: IDE IZA REŠETAKA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading