MINIJATURNI KUPAĆI JEDVA PREKRIO INTIMNE DELOVE Milica Dabović se SKINULA, a onda krenuli da je URNIŠU ZBOG NJENE GOLOTINJE "To je plaža, nije Onlifens"
Foto: Printscreen/instagram

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja se pre izvesnog vremena obračunala s pratiocem na društvenoj mreži Tviter koji ju je uvredio komentarom, ponovo je objavila sliku na Instagamu koja je izazvala puno pažnje.

Kao i svaki put kada bi se slikala ili snimala na plaži, Milica je u prvi plan stavila zategnutu zadnjicu i grudi, ali ovog puta je uspela da se razgoliti više nego ikada pre.

MINIJATURNI KUPAĆI JEDVA PREKRIO INTIMNE DELOVE Milica Dabović se SKINULA, a onda krenuli da je URNIŠU ZBOG NJENE GOLOTINJE

Printscreen

 

Razlog za to je kroj gornjeg dela kupaćeg kostima, koji je napravljen u obliku srca.

"Srculenca" su tek pokrila bradavice, što je itekako zasmetalo pojedinim pratiocima u komentarima, a ni donji deo "nije bolje prošao". "Mogla si još da se stisneš i smanjiš te gaće", "To je plaža, nije Onlifens", glasili su samo neki od njih.

ZA OVIM NAŠIM SPORTISTOM JE JELENA BIN DRAI BILA ODLEPILA Najbogatija Srpkinja već 15 godina u braku sa šeikom, kupa se u luksuzu (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ccccccccc

30.01.2023 12:47

Crnogorska kurvostija, mrrrsss vrati se odakle si došla olosuuuuu, mrrrssss. Zabraniti joj ulazak u Srbiju !!!!!!