"ZVEZDAN I KSENIJA PAJČIN SU BILI NAJLEPŠI GRADSKI PAR" Anabela Atijas je u ovom slučaju podržala Anu Ćurčin i dodala "ŽENA LAVICA"
Printscreen

Pevačica Anabela Atijas otkrila je kako je prošla njena nova pesma, ali i rođendan koji je nedavno proslavila.

-Što se tiče ove pesme, u startu sam imala lep osećaj, više ne kalkulišem da li će se svideti ljudima, važno je da se svidi meni - rekla je ona i dodala:

Printscreen

 

-Uz svakodnevne izazove ja se stojički nosim, shvatila sam poentu, imam lep osećaj za ovu godinu. Za rođendan je bilo spontano, nisam planirala, kako se ko javio, rekla sam: "Dođi na piće", došli su bliski ljudi, prijatelji, ćerke, unučica, bila sam euforična.

Anabela je prokomentarisala ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu".

-Ispratila sam njen ulazak, interesovalo me je, vidim da se radi o pametnoj, zreloj ženi, lavici, navijam za nju u svakom slučaju, trebalo je da uđe i učini nešto za sebe kad je već dovedena pred svršen čin. Svako se zauzeo za sebe, zašto ne bi i ona. Ona je žena iz naroda, nije joj bilo lako da podnosi ovo, svaka joj čast, sve pohvale za držanje - rekla je Anabela.

Ona je istakla da Zvezdana Slavnića poznaje iz peroda devedesetih godina.

-Ja se Zvezdana sećam kao dečka pokojne Ksenije. Oni su bili gradski par, plenili su, voleli su ih ljudi, koliko se sećam bili su prelepi zajedno. Bila je neka posebna ljubav, mislim da je to bila njena prva velika ljubav, pričale smo nas dve - navela je ona, a potom otkrila kako pamti Kseniju Pajčin:

-Jako sam je volela, bila je dobar čovek, bila je spremna da skoči za sve u vatru, niko nije zaslužio da završi na taj način. Ona je bila vanzemaljska, bile je posebna zaista.

Foto: Alo.rs

 

Anabela je istakla da nikad nije bila na nastupu na kom se pucalo.

-Bila sam u par navrata u lošim situacijama, pucnjavu nisam doživela, ali potezanje pištolja je bilo, bilo je puzanja četvoronoške, puzanja po podu.

Ona je otkrila i da dobro poznaje Sandru Meljičenko.

-Sandra je bila normalna devojka, lepo vaspitana, bila je drug, ja je tako poznajem, ne verujem da ju je promenio materijalni status. Nosi lepo vaspitanje iz kuće - rekla je Anabela.

“JA SAM PI*KO ANA” Ana Nikolić ušla u studio i priprema veliko iznenađenje

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nddj

30.01.2023 08:40

To su te lažne priče o najlepsim gradskim facama hahahha imali 17 godina i bili oloskinja i narkoman !! ovi beograđani stvarno vole da stvaraju te neke idole od teletabisa !!! Kao gradske face bla bla možda ovoj ciganki anabela njoj je i gagi dvorani bio faca