"ONI IMAJU DOGOVOR" Indi Aradinović se dotakla aktuelne teme u Zadruzi "MISLIM DA TREBA DA MU OPROSTI"
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Pevačica Indira Aradinović Indi ovih dana nalazi se u epicentru skandala zbog snimka tuče sa rođenom sestrom, takođe pevačicom Editom, a o njima i njihovom sukobu i odnosu bruje svi domaći mediji.

Pink printskrin

 

Indi se u svom velikom intervjuu, gde je govorila o tuči sa sestrom Editom dotakla i goruće teme u ''Zadruzi 6'' - ulaska Ane Ćurčić u rijaliti.

- Zadruga je život. Njima se život dešava javno, ništa nije dručije od onoga što se dešava inače. Mnogo Zvezdana i Ana ima svuda oko nas. Nisam ničija podrška, ne volim grupacije. Mislim da su oboje u vrlo nezahvalnoj i nezavidnoj situaciji. Ako sam jaka i nezavisna žena kao što je Ana, ne bih zavisila od Zvezdanovih emocija 13 godina - rekla je Indi.

Osvrnula se i na Zvezdana Slavnića.

- Zvezdan izigrava mačo mena i alfa mužjaka, a nije se baš tako pokazao, emotivno su oboje u manipulativnom začaranom krugu. Oboje manipulišu i nikako da izađu iz tog kruga. Oni imaju dogovor duše, oni su karmički vezani, Ana je Zvezdanova žrtva tu prevashodno, nažalost. Ana je toliko jaka da ona to može da promeni. Mislim da treba da mu oprosti i da živi u miru, da bi ona mogla da ima svoj mir - rekla je Indi.

NATAŠA KOJIĆ JE SPREMNA NA SVE ZBOG AMERIČKIH PAPIRA Zatražila AZIL posle 13 godina, a evo šta je u zahtevu

Komentari (0)

Loading