BLAM Nakon makljade s rođenom sestrom, Indi kroz osmeh poručila "Edita me nabadala kao da je bokser!"
Foto: Printscreen/Pink printskrin

Javnost danima već bruji o skandalu koji je potresao porodicu Aradinović nakon što je isplivao snimak na kojem se rođene sestre Indira i Edita krvnički tuku.

Nakon što su mediji došli u posed video-zapisa na kojem se jasno vidi kako mlada pevačica čupa svoju stariju sestru, baca joj mobilni telefon, a potom se i rve sa njom, Aradinovićeve su naišle na veliku osudu naroda.

Sada je Indi odlučila da otkrije u kakvim je odnosima sa svojom sestrom, a tom prilikom ona je pokušala i da nađe opravdanje za njihovo skandalozno ponašanje.

BLAM Nakon makljade s rođenom sestrom, Indi kroz osmeh poručila

Pink printskrin

 

- Sem ovog skandala ništa se ne dešava u mom životu, januar je mesec koji mi određuju budućnost. Mogu da kažem da ovo nije stari snimak, nije ni svež, to se desilo relativno skoro. Bože moj, kao u svim porodicama gde ima ljubavi, ima i obračuna - rekla je Indi gostujući u „Novom jutru”, i time dodatno šokirala gledaoce.

- U ovom slučaju, ovo se desilo s mojom rođenom sestrom zbog sličnih temperamenata, ljubavi... Mi smo dve ozbiljne glave, kad se spojimo tu je jaka energija. O Editi mogu samo najlepše da kažem, to je jedina osoba koja mene može da rasplače i nasmeje - rekla je pevačica, koja je potom sa osmehom gledala snimak na kojem je mlađa sestra fizički maltretira.

BLAM Nakon makljade s rođenom sestrom, Indi kroz osmeh poručila

Pink printskrin

 

- Ovde me baš dobro nabada. Nemamo problem s emocijama, mi se glasno bijemo, čupamo, kidamo, makljamo, ali to su emocije. Ovo se dešava u svačijim životima, ali ljudi o tome ćute, kriju... Edita je ovde čisti bokser, ima stav Kneleta. Ozbiljna je bila frka oko telefona, nisam očekivala da će do ovoga doći, nije ni Edita. Jadna moja majka kroz šta je prošla, ona je carica - pokušavala je da objasni situaciju Aradinovićeva.

- Mi smo sestre, a ne neprijatelji, ništa loše ne mogu da kažem za nju. Nismo tako vaspitane, možemo da ne razgovaramo, ali ni tada ne bismo pljuvale jedna drugu, to je iznad porodice. Ne mogu da je ogovaram, mogu da joj kažem u lice. Volimo se, to je deo naše ljubavi. Ljubav je kad si žrtva, transparentan - rekla je Indi, koja je potom otkrila da razlog sukoba nije eksplicitni sadržaj, kao što se spekulisalo.

- Edita je uspešnija i ja sam ponosna na nju zbog toga, ne bih volela da je u nekom problemu. Sve bih uradila za nju. Ona isto tako misli za mene, mi ne damo jedna na drugu. Razlog nije neki muškarac, ni ljubomora, ni snimak... - rekla je Indi i ostala nedorečena do kraja.

Edita psovala na albanskom

Podsetimo, nakon što je isplivao video-klip na kojem tuče sestru, Edita je objavila snimak na svom Instagramu na kojem psuje na albanskom. Međutim, njenim skandalima ni tu nije bio kraj, pa je nakon toga pretila.

BLAM Nakon makljade s rođenom sestrom, Indi kroz osmeh poručila

Printscreen

 

Jeri znate? Sve ću vi gi prebijem po prsti, samo se vi igrajte sa monom!“, napisala je pevačica na romskom.

GORELA JE CELA ZGRADA Jovana Jeremić se prisetila detinjstva, pa priznala: POTUKLA SAM SE SA SESTROM

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading