OGLASILA SE INDI ARADINOVIĆ Otkrila sve detalje tuče sa sestrom pa priznala gde su otišle nakon stravičnog događaja
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Indira Aradinović Indi ovih dana nalazi se u epicentru skandala zbog snimka tuče sa rođenom sestrom, takođe pevačicom Editom, a o njima i njihovom sukobu i odnosu bruje svi domaći mediji.

U velikom intervjuu Indi je progovorila o porodičnim odnosima, sukobu s Editom, njihovoj majci, kao i plastičnoj operaciji koja joj predstoji, ali i poslovnim planovima.

OGLASILA SE INDI ARADINOVIĆ Otkrila sve detalje tuče sa sestrom pa priznala gde su otišle nakon stravičnog događaja

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve (haha) - rekla je Indi, kroz šalu, naravno i dodala:

-Edita i ja imamo jako intenzivan odnos pun ljubavi i pun dinamike. Nikako red mržnje, red odricanja, to je mnogo jako između nas. Ne znam koji izraz da upotrebim za nas. Ne znam odakle ljudima pravi da pomisle da bismo mi uradile nešto loše. Ja sam za nijansu starija i zrelija u našem odnosu. Ne smatram da treba da joj dajem savete, nisam psiholog i psihijat, ako me pita, uvek ću joj dati savet - rekla je Indi kroz osmeh i osvrnula se na poslonu saradnju sa sestrom.

OGLASILA SE INDI ARADINOVIĆ Otkrila sve detalje tuče sa sestrom pa priznala gde su otišle nakon stravičnog događaja

Printscreen

 

- Edita i ja smo prvi put sarađivale studijski, bilo je zabavno, puno smeha i dobre energije. Uskoro izlazi pesma i jedva čekam da je vidite - poručuje pevačica i otkriva kakvoj plastičnoj operaciji planira da se podvrgne uskoro.

-Planiram da promenim implante koji su zastareli, očekuje se uskoro operacija. Planiram implante u grudima, ništa veće neće biti, normalno kao i do sada. Trenutno sam zadovoljna svojim izgledom, što ne znači da se to neće menjati - kaže Indi.

- Ja blistam i kad nisam ispunjena. Sreća nije u muškarcu, to uvek napominjem. Kad blistam ne znači da sam emotivno ispunjena ili ne, žena treba uvek da blista zbog sebe. Moja sreća dolazi iznutra. Bitno je živeti u sadašnjem trenutku i miru, da radiš na sebi i drugima. Bitno je da radiš na sebi i da prihvataš sebe i druge, da ne razmišljaš o prošlosti i budućnosti - rekla je Indi.

GORELA JE CELA ZGRADA Jovana Jeremić se prisetila detinjstva, pa priznala: POTUKLA SAM SE SA SESTROM

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading