"NAPUSTIĆU EMISIJU, MUKA MI JE!" Novi sukob u "Zvezdama Granda", Ceca poludela na njega: JADAN SI
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Naime, u drugom duelu borili su se sedamnaestogodišnji momak Petar Bulatović čiji je mentor Ceca Ražnatović i Dea Danilović iz Bosančevog tima.

Dea je dobila tri glasa, dok je Petar osvojio pet.

- Smatram da je Petru apsolutno mesto u sledećem krugu i po mom skromnom mišljenju si pevao za šest glasova. Prva pesma ti je bila bez greška, ali svejedno ovakvo pevanje, ponašanje, energijica, sve je na mestu za drugi krug- bilo je mišljenje Marije Šerifović i sa njom se složio i Saša Popović.

- E toliko favorizuješ da ću sada da napustim emisiju, odem do toaleta jer mi je već muka od tvog favorizovanja!- bunio se Bosanac nakon što je Sale priznao da je takmičar zaslužio svih šest glasova.

S obzirom da samo Mili nije dao glas Cecinom kandidatu svi su jedva čekali da čuju njegovo objašnjenje.

- Ti ćeš sigurno da ideš dalje i sigurno si potencijal, ali samo u odnosu na one takmičare koji izađu i razvale nas. Ti si sad u procesu građenja i sa Cecom ćeš da napreduješ. Mnogo falša, nema energije- objasnio je Mili, dok je Sale tvrdio da nije u pravu.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ana Bekuta je tvrdila da je uporno pokušavala da nađe neku grešku Petru, ali u tome nije uspela.

- Zvuči amaterski!- dobacio je Mili, dok je Ceca žustro branila svog kandidata.

- Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokuži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo sedamnaest godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogrešio, ja kad pogrešim kažem! – bunila se Ceca.

U tom momentu Viki Miljković je predočila Saši da u žiriju postoje klanovi, tvrdeći da je Bekuta to svojim potezom i pokazala budući da je dala glas Bosančevoj takmičarki, iako nije zaslužen.

- Anino obrazloženje da će uvek glasati za Bosančeve kandidate je apsolutno u suprotnosti sa propozicijama „Zvezda Granda“- rekao je Saša, nakon čega je Bosanac izašao na scenu.

- Čekajte da pokažem nove patike (smeh). Bila si odlična, mrze nas, zato si ispala! Šalim se, nju je trema pojela, vežbala je toliko da mi se na glavu popela- rekao je Stojković Dei, nakon čega su mu objasnili da ona još uvek nije ispala.

Dok su se svi smejali Bosketovom potezu, Ceca je prišla Miliju vidno ljuta i razočarana.

- Stvarno si jadan, ispao si jadan. Pa da mu ne daš glas, majke mi ti kažem. Ti si gluv, ja nisam kriva što si ti gluv. Ogrešio si se- poručila mu je Svetlana, a Mili je sve vreme tvrdio da je veoma realan i objektivan.

NE ŽIVI VIŠE SAMA Nakon što je raskinula sa košarkašem Teodora promenila život iz korena: ŽIVIMO ZAJEDNO DVA MESECA!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading