"UMISLIO DA JE KASANDRA" Nući se susreo sa kritikama na račun izgleda, ŽESTOKO ODBRUSIO HEJTERIMA
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Događaj je započeo nastupom Mihajla Veruovića Vojaža i Igora Panića Nućija. Upravo je Nući bio jedan od najkomentarisanijih izvođača, i to zbog svog drugog stajlinga, kojim je šokirao sve prisutne.

Naime, prisutni su se sve vreme podsmevali treperu, koji je tokom večeri nosio korset, ali i modni detalj na glavi, zbog koga su ga mnogi uporedili s čuvenom Kasandrom iz istoimene latino serije. On je na znojnici za glavu imao našivene bisere, skoro istovetne onima koje je glumica Koraima Tores imala u seriji koja je svojevremeno celu Srbiju prikovala za male ekrane.

Alo/Kristijana Ćaćić

 

- Nući sportska verzija Kasandre! Auu, al' se brat izblamirao za sve pare! Umislio Nući da je Kasandra, ali mu fali cirkus! Kul je lik, ali glumi feminiziranog Gaja Julija Cezara! Nući da od večeras promeni ime u Kasandra, samo da mu nađemo Randua i Luis Davida - glasili su samo neki od komentara na Nućijev račun, koji se nije puno obazirao na to, pa je više puta tokom večeri pričao kako je oduševljen svojim autfitom.

On je i sam reagovao na negativne komentare na račun svog stajlinga, te je hejterima poručio sledeće:

- Je*iga, razumem vas, pojedince. Stavim korset i kreon i opet muževniji od svih vas nabrijanih, isforsiranih šmekera. Muškost dolazi iznutra, ne gradiš je time šta je na tebi. ili je imaš ili je nemaš. Svoju ne mogu da ubijem ni na štikle da sam se popeo. Na drugom smo levelu braćo, shvatićete za 7-8 godina, a možda i nikad. Hvala za sinoć, voli Nuccika - napisao je na Instagramu Panić.

NAPRAVIO HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Mili pokazao još jedan talenat, ĆERKA GA RASKIRNKALA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading