"NAJVAŽNIJE MI DA MI SIN BUDE PATRIOTA" Veljko Ražnatović nikad iskrenije o porodici i vaspitavanju naslednika: UMORAN SAM OD NOĆNOG ŽIVOTA!
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

On je istakao da mu je veoma važno da mu sin odrasta daleko od očiju javnost, što je veliko iznenađenje, budući da je porodica Ražnatović izuzetno popularna i van granica Srbije.

Kako kaže, najvažnije je da mu sin bude Srbin, da zna odakle potiče i da bude svestan naših običaja i tradicije.

- Smatram da nas sve u poslednjih 30 godina navodi da se stidimo svog porekla i da se stidimo da budemo patriote. Čim je neko Srbin, odmah je etiketiran da si kao neki seljak. Super, sine, budi onda seljak. Onda ti je i tata seljak, i deda i svi smo seljaci i to je to - kaže Veljko Ražnatović i dodaje:

- Prvo i osnovno je da mi sin bude Srbin. Da nauči srpsku istoriju, srpske običaje, ne evropsku nametnutu istoriju, nego srpsku. Da zna odakle potiče, da zna svoju porodičnu lozu, svoje stablo Ražnatovića, da zna pravu verziju svog dede, a ne ono što pročita na Vikipediji i naravno da bude dobar i čestit čovek i da bude pošten - rekao je Veljko, koji ističe da nema ideju čim bi sin mogao da mu se bavi u životu.

Foto: Blic tv printskrin

 

- Voleo bih da bude sportista. To je najlepše što možeš da budeš. Voleo bih što dalje da ga sklonim od javnog sveta, ne bih voleo da odrasta pored kamere. To je prokletstvo jedno, niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan. Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da mu to ne treba i mislim da će mu mnogo kvalitetniji život biti ako mu se svaka greška u maldosti ne preuveliča. Ne vidim ga tu, sve bih radio u svojoj moći da ga sklonim - kaže Veljko, koga posebno pogađa ljudska zloba i ljubomora.

Veljko ističe da treba da se radi na natalitetu i da se što više srpske dece rađa, kao i da bi voleo da ima petoro dece.

- Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni - kaže Veljko, koji ističe da je imao sreće da je rano pronašao ženu svog života.- Naš život je jako dosadan, ali meni najlepši na svetu. Ja imam supružnicu. Ne samo da sam podržao njenu odluku da ne bude deo javnosti, nego ne bi ni bila moja žena da je suprotno - kaže Veljko.

"HRANILI SMO SE SA 50 EVRA" Vojaž progovorio o nemaštini: KAD PLATIMO RAČUNE, NIŠTA NAM NIJE OSTAJALO!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading