KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Crveni tepih u crno-beloj tehnici
Foto: Dejan Milićević

Posle dve godine pauze zbog svetske pandemije, organizovan je MAC. Regionalna dodela muzičkih nagrada ovog januara 2023. godine bila je organizovana u dve večeri. Dok je prvo bilo crno s totalnim odsustvom, drugo veče je bilo belo s apsolutnim prisustvom svetlosti. Crno i belo nisu boje i u prethodnoj rečenici imate definiciju. To je bio koncept, tema, ali i dreskod koji su predstavnici regionalne estrade i šou-biznisa ispoštovali do perfekcije. Dok su u sredu svi bili u crnim kombinacijama, kao da su, ne daj bože, krenuli na parastos, četvrtak je bio toliko beo da je zbog ovog hepeninga u Beogradu počeo da pada sneg.

KOLUMNA MILIJA ČOLIĆA Crveni tepih u crno-beloj tehnici

Live Production

 

Interesantno je da su muškarci bili mnogo maštovitiji od dama. Tako smo videli Sergeja „silom otac“ Pajića sa kapicom i torbicom napravljenom od bisera, Savu Perovića u korsetu, koji je oduševio njegovu drugaricu Lunu Đo, pa mu je čak tražila da joj ga pokloni, i Nućija koji je na sebi imao nešto nalik zgužvanom belom čaršavu za francuski ležaj i oko čela znojnicu sa visećim cirkonima. Teodora Džehverović nosila je toku sa belim velom, podsetila me je na negativ pank fazu Slađane Milošević. Zaludna Zorannah se na ovom događaju pojavila obe večeri. Nije odrala muda s inventivnošću modnih kombinacija, a izostala je i pažnja kojoj se nadala. Mahrina je imala skandaloznu haljinu sa detaljima od jambolije, dok je Mina Vrbaški došla u belim džakovima, tvrdeći da je sve koštalo 1.500 dinara. Desnu ruku dajem u vatru da je bilo jeftinije. Punktum.

Najveći utisak sam sebi ipak - ja. Dok su zvanice defilovale, mene su intervjuisale kolege iz Makedonije, sa Kanala 5, punih 20 minuta. Mili hara i van Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading