Emina Jahović
Foto: Alo/Kristijana Ćaćić

Pop zvezda Emina Jahović dugi niz godina živi u Istanbulu, u kojem se, kako je otkrila, često oseća usamljeno. Emina je specijalno zbog nastupa na MAC, regionalnoj dodeli muzičkih nagrada, stigla u Beograd, a za Alo! je otkrila kako izgleda njen život u Turskoj. Osim toga, Jahovićeva je govorila i o odnosu sa sinovima Jamanom i Javuzom koje je dobila sa bivšim suprugom Mustafom Sandalom.

- Živim u zemlji koja nije moja. U Instanbulu se osećam usamljeno - priznala je Jahovićeva, pa objasnila šta je sve potrebno da bi se videla s prijateljima:

Emina Jahović

Kristijana Ćaćić

 

- Da bi mi došli prijatelji, prvo moraju da sednu na avion, onda moramo i da uskladimo termine kada je ko slobodan. Kod mene nema onoga: „Svrati na kafu ili naći ćemo se tu u toliko sati.

Emina je samohrana majka i priznala je da se u vaspitanju sinova služi i nedozvoljenim sredstvima kao što su laži, koje ona naziva belim i smatra da su neophodna pedagoška metoda.

RODITELJSTVO Emina Jahović progovorila o vaspitavanju sinova pa priznala

Kristijana Ćaćić

 

- Stalno lažem decu - rekla je pop pevačica kroz osmeh i objasnila kada i zašto to čini:

- Kada me pitaju nešto što nije prikladno njihovom uzrastu i žele da im nešto objasnim, ja to upakujem u neku belu laž. Intuitivna sam osoba, pa lako prepoznam kada oni mene lažu, ali opraštam im bele laži.

Pop zvezda nije htela da govori o bivšem suprugu Mustafi Sandalu, s kojim je na sudu zbog alimentacije, i njegovom novom braku, ali je naglasila da su u dobrim odnosima.

- Mustafi nisam stigla da čestitam na ženidbi. Mi se i dalje sudimo, ali smo zbog dece okej. Moramo tako, ali život ide dalje i svako živi svoj život - objasnila je Jahovićeva, i otkrila da je emotivno ispunjena.

- Zaljubljena sam, ja sam uvek zaljubljena.

Pop pevačica je prokomentarisala i osvetničke pesme Majli Sajrus i Šakire koje su ove dve umetnice posvetile bivšim partnerima:

- Posvetila bih pesmu bivšem, kako da ne, pa ja sam mnoge svoje pesme posvetila bivšim ljubavima - rekla je za Alo! na kraju Emina Jahović.

RODITELJSTVO Emina Jahović progovorila o vaspitavanju sinova pa priznala

Kristijana Ćaćić

 

Ljubavni život inspiracija za album

Emina Jahović uskoro će objaviti novi album, a za Alo! je otkrila gde je pronašla inspiraciju za novi projekat.

- Ljubavne turbulencije su svakako bile inspiracija za novi album, ali ne samo to, već i dešavanja iz prošlosti. Ne inspirišem se samo emocijama iz svog života, već i emocijama ljudi koji me okružuju - objasnila je kantautorka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
leki nano

27.01.2023 08:38

U Srbiji nisi mogla da nađeš muža,u Turskoj su lepši i bogatiji,ti si se udala zbog novca i nekog prestiža u društvu,ali u Turskoj ti si samo jedna hanuma u nizu,rodila si decu koja su turčići,za par godina i ta deca će te smatrati strancem,sada beri svoju kožu na šiljak,godine nezaustavljivo idu