PROGOVORILA O VEZI SA REPEROM Zorannah se nije ustručavala da prizna šta traži od muškarca "RASPOLOŽENJE MI ZAVISI OD NJIH"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen Instagram

Modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah progovorila je o svom privatnom životu.

- Ne pričam na tu temu nikada i baš se trudim da privatan život držim za sebe i Smeta mi i ne smeta, zavisi od dana - rekla je ona na dodeli "MAC nagrada".

PROGOVORILA O VEZI SA REPEROM Zorannah se nije ustručavala da prizna šta traži od muškarca

Printscreen

 

Zorannah se dotakla i navodne afere sa reperom Nućijem.

- To za Nućija mi je smešno jer on je jako dobar i preduhovit dečko. Ne znam zašto nas povezuju. Nije skroz moj tip - rekla je ona, a na pitanje da li postoji neki muškarac u njenom životu, blogerka je odgovorila:

- Kod mene uvek nešto postoji, ali o tome ne pričam. Meni raspoloženje zavisi od muškarca, ali ima i raznih drugih stvari koji me čine srećnom. U vezama se ponašam zavisno od horoskopskog znaka partnera.

Printscreen

 

Jovanovićeva je otkrila kakva je kada se sa nekim posvađa.

- Zavisi da li želim da ostanem prijatelj s nekim ili ne želim što je bio slučaj u mnogim slučajevima, ja se ni ne svađam, samo se sklonim i ne komuniciram više. Uporno pričam ne primam više nove ljude u svoj život i uvek me to dočeka na druga vrata i uleti mi neko u život. Ne obazirem se na prošlost i ne kajem se nizašta. Sve što se dešava u životu, dešava se s razlogom.

Ona je priznala da li bi snimila svoj rijaliti.

- Ako je u pitanju rijaliti koji mene pratio možda. Sigurno ne bih pristala za bilo šta jer time puštaš nekoga da te prati ceo dan, ulaziti u tvoju intimu. Sve ima svoju cenu. Sa druge strane, imam svoj rijaliti na jutjubu, ali mogu da doziram koliko i šta ćeš da ubacuješ.

ZORICA BRUNCLIK OTKRILA KAKO JE UPOZNALA KEMIŠA "Bilo me je sramota da kažem da idem na sastanak"

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading