KAKVO IZNENAĐENJE! Prvu nagradu na MAC-U odnela SAJSI MC, a tek da čujete ko je proglašen za NAJBOLJEG KANTAUTORA GODINE!
Foto: Alo/Promo

Ceremonija dodele MAC nagrada okupila je brojne izvođače iz celog regiona. Vece su otvorili voditelji Tonči Huljić i Jelena Gavrilović pesmom “Marija Magdalena” nakon cega su pozdravili sve prisutne u Štark Areni i gledaoce u celoj bivšoj Jugoslaviji.

Sara Jo je izvela novu pesmu koju je pratila atraktivna koreografija koju je radio njen decko Sever Zolak, nakon cega su Karolina Gočeva i Petar Grašo, koji su najavili pobednika u kategoriji najbolja hip hop rep numera. Laskavu titulu ponela je MS Sajsi. Nakon njenog govora nastupila je legendarna rok grupa Riblja Čorba. Oni su dobili specijalnu nagradu za kantautora godine.

Nakon legendarne rok grupe, nastupili su Saša Matić i Jelena Rozga. Oni su oduševili publiku svojim duetom za koji su dobili ovacije.

Aleksandra Prijović dobila je nagradu za najbolju narodnu numeru. Ona je u Majamiju, odakle se javila video porukom i zahvalila svima.

SAJSI MC DOŠLA NA MAC I POKAZALA PO PRVI PUT JAVNO TRUDNIČKI STOMAK Pevačica otkrila i u kom je mesecu, blista od sreće! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading