ŠIROKO Milica u nastup na MAC-u uložila 20.000 evra
Foto: Promo/Foto: promo

Jedna od najvećih ženskih pop zvezda savremene muzičke scene Milica Pavlović 2023. godinu počinje u velikom šou-biznis stilu. Nakon albuma „Posesivna“ koji je izdala u aprilu prošle godine, velikih hitova „Provereno“ i „Šećeru“, mnogobrojnih nastupa u zemlji, regionu i inostranstvu, kraj januara donosi joj potvrdu za sve što je uradila u prethodnom periodu.

ŠIROKO Milica u nastup na MAC-u uložila 20.000 evra

Foto: promo

 

Milica će nastupati na dodeli regionalnih nagrada MAC u „Štark areni“. Na ovoj izuzetno važnoj manifestaciji za šou-biznis Milica je nominovana u čak pet kategorija i to: album godine, pop-folk hit godine, viral godine, kolaboracija novog doba i trep numera godine. Uporedo sa ovim velikim nastupom Pavlovićeva sprema novi album i organizuje svoj prvi solistički koncert u hali „Čair“ u Nišu, koji je zakazan za 11. februar ove godine.

Da ništa ne prepušta slučaju, u svom dobro poznatom profesionalnom stilu, svedoči izvor blizak pop zvezdi koji za Alo! otkriva detalje večerašnjeg nastupa i sumu koju je Milica uložila da bi opravdala svoje šou-biznis ime i brojne nominacije u trci za muzičke nagrade.

ŠIROKO Milica u nastup na MAC-u uložila 20.000 evra

Foto: promo

 

- Bez obzira na to što radi na novom albumu i prvom solističkom koncertu, a nastupa gotovo svakog vikenda, Milica je oduševljeno prihvatila poziv organizatora da nastupi na velikoj multimedijalnoj sceni MAC-a po kojoj je ova manifestacija poznata - počinje izvor i dodaje:

- U sam nastup Milica je uložila 20.000 evra. Koreografije je vežbala u Zagrebu jer tamo radi njen tim igrača s kojima je sarađivala na prethodnom albumu. Specijalno za nju sašiveno je čak pet kostima, a ona još nije odlučila koji će i kada obući jer, pored nastupa, velike su šanse da će se na bini pojaviti i da primi nagradu. Plesačima su takođe kreirani jedinstveni kostimi koji će na najbolji način ispratiti ceo nastup. Scena tokom njenog nastupa imaće specijalne multimedijalne efekte, a uporedo sa organizacijom ovog nastupa za svaku pesmu koju će izvesti na koncertu snimila je nove mini-spotove - završava izvor za Alo! koji je naglasio da će ono što će Milica predstaviti u Štark areni biti korak napred kako u njenoj karijeri, tako i na balkanskoj muzičkoj sceni.

ŠIROKO Milica u nastup na MAC-u uložila 20.000 evra

Foto: promo

 

Fanovima poklonila novi-stari spot

Milica Pavlović pre nekoliko dana objavila je drugi po redu spot za pesmu „Riba de luks“, a to je bio mali poklon njenim fanovima.

Ovaj spot je stajao tri godine na mom hard-disku i setila sam se pre tri dana da ga nikada niste videli. Nikada vam nisam ispričala kompletnu priču o pesmi ’Riba de luks’, to je prva numera koju sam snimila za album ’Posesivna’ i to još 2019. godine, ali nije ni sada momenat da pričamo o svemu što je bilo…“, napisala je Pavlovićeva i oduševila fanove.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ja

26.01.2023 13:26

Bogami vam kazem da je smjesna,makoji naslov njene pjesme je poznat i nadjite mi nekoga ko zna.