"NAKON KLINIČKE SMRTI POSTAO SAM VIDOVIT" Hasan Dudić progovorio o natprirodnim sposobnostima: EVO ŠTA MU SE DESILO NA PUTU
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Hasan Dudić nedavno je otkrio kako je doživeo kliničku smrt 24.11.1978. godine u Bohinskoj Beli kada je bio u vojsci. Takođe je tada napomenuo i da je dobio neku vrstu vidovitosti.

- Šta sam ja kriv? U Šapcu makaze u ljudima ostavljaju. Došao sam i rekao da mi stalno nos curi. Oni su meni davali inekcije, dobro sam živ. Imao sam kliničku smrt u armiji i zbog toga sam pogrešno lečen. Postao sam vidovit posle kliničke smrti milion posto. Sve tačno znam. Narod će pomisliti da sam poludeo. Ali dobiješ neku moć, hteo to ili ne, samo ti se prikaže - rekao je Dudić i dodao:

- Evo juče sam išao do Bjeljine. Neki posao se iskomplikovao i meni je u glavi bila jedna osoba. Bilo mi je tada da li da idem kod nje i ipak ne odem. Svratili smo u Stanišić, kad ono ona je bila tamo. Došao sam kod nje i rekao Dragana, a ona je pitala šta ti treba. Rekao sam šta i ona je rešila celu komplikaciju.

VODITELJKA HITNO PREBAČENA U BOLNICU Kristina Radenković na zimovanju POLOMILA OBE RUKE

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading