"SVAKA ČAST KRALJICE" Zbog poteza Tee Tairović devojka završila u SUZAMA
Alo

Tea Tairović važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih mladih pevačica na Balkanu. Već duži vremenski period ona nema slobodan dan kada su u pitanju nastupi i koncerti širom Evrope.

Društvene mreže su preplavljene videima sa njenih nastupa, a jedan snimak koji je nedavno osvanuo na društvenoj mreži TikTok privukao je posebnu pažnju pratilaca.

Naime, Tea je nastupala u jednom klubu, a u publici je bila devojka koja je godinama prati i podržava, još od učešća u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Pevačica je iskoristila priliku da se zahvali devojci na smenu, a ono što je uradila izazvalo je lavinu emocija i oduševljenja njene mnogobrojne publike.

-Pričamo sada o jednoj plavuši, ona je redovni posetilac mojih nastupa. Dala mi je jedan poklon za sreću koji mene čuva. Ja ću sada tebi dati jedan poklon na čuvanje i da ga u sreći nosiš – rekla je Tea, a onda je skinula prsten sa ruke i poklonila devojci.

https://www.tiktok.com/@tairovic.tea/video/7191382215194856709?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7151666265949570566

Nakon ovih reči i poklona, devojka je ostala u suzama, a ispod videa su se samo nizali komentari.

-„Bravo Tea“, „Ti si kraljica“ Svaka ti čast devojko“, „To je prava zvezda“ – samo su neki od komentara ispod videa.

VRELO IZDANJE JELISAVETE ORAŠANIN Glumica objavila fotografije sa Maldiva, PA RADILA AKROBACIJE NA PLAŽI

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading