KAO BRAZILKA Marina Visković oduševila pratioce, OVAKVU JE JOŠ UVEK NISTE VIDELI (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Njene fotografije na društvenim mrežama nailaze na brojne komentare, a poslednjom objavom Marina je oduševila javnost. 

Naime, pevačica je nadmašila samu sebe kada je na Instagramu podelila snimak na kojem pozira u karnevalskom kostimu koji je obukla za potrebe spota, a on više otkriva nego što pokriva.

KAO BRAZILKA Marina Visković oduševila pratioce, OVAKVU JE JOŠ UVEK NISTE VIDELI (FOTO)

Instagram

 

Preplanula i zanosna pevačica ovom objavom pokazala je da se trud i rad u teretani i te kako isplatio jer joj je figura prosto savršena. Na izvajanom telu pozavidele bi joj i Brazilke.

Podsetimo, Viskovićeva je za medije otkrila da se od malena bavi sportom i da je navikla na takav stil života zbog koga se dugo dvoumila kojom će se profesijom baviti.

– Od malena su me privlačile borilačke veštine i najveća želja mi je bila da treniram kik boks. U osnovnoj školi imala sam izazov da se profesionalno posvetim tome ili muzici. Međutim, kao što se vidi, izabrala sam jednu stranu, a to je muzika. Mada sam sigurna da bih takođe bila uspešna i u kik boksu. To mi je ujedno i omiljeni sport. Sportski sam tip i to ni ne krijem, primeti se i po meni da sam stalno u kondiciji – rekla je ona nedavno. 

POKLON OD 250.000 EVRA! Viki Miljković nije znala šta je snašlo, SVE JE ZABELEŽILA KAMEROM TELEFONA, PA PODELILA SA FANOVIMA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading