AVANTURE S TAJLANDA Darko jede škorpije i muvaju ga trandže (FOTO)
Foto: Printscreen/Foto: Instagram/printscreen

Pevač Darko Filipović, koji je potekao iz prve sezone takmičenja „Zvezde Granda“, januar mesec provodi na egzotičnoj destinaciji.

Njih petorica drugova poveli su svoje lepše polovine i otišli na Puket gde se odmaraju i uživaju u moru i na suncu. Ovo putovanje trajaće pune tri nedelje, a kako stvari stoje, Filipović će imati šta da pamti kada se bude vratio, iako je na ovoj destinaciji prvi put bio pre čak 15 godina. Rado joj se vraća jer je oduševljen klimom, ali i sadržajima koje nudi Tajland.

AVANTURE S TAJLANDA Darko jede škorpije i muvaju ga trandže (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

 

Pevač se ovaj put fotografisao s tigrom, po prvi put u životu jeo je škorpije, ali su ga muvale i transseksualke po kojima je ova destinacija poznata. Iako su muškarci koji su postali žene na Tajlandu sasvim regularna stvar, Darko se nije dao prevariti, ali je otkrio i kako ume da ih prepozna.

- Nisam ovde prvi put, pa znam da su transvestiti i transseksualci ovde praktično deo kulture i dekora - kaže kroz osmeh Filipović, i dodaje:

AVANTURE S TAJLANDA Darko jede škorpije i muvaju ga trandže (FOTO)

Foto: Instagram/printscreen

 

- Prilaze mi na plaži i muvaju me, nude mi masažu i pozivaju me da budemo nasamo. Ja ih prepoznam po Adamovoj jabučici, čim na vratu vidim jabučicu, ja zaboravim na masažu - duhovito je objasnio pevač za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Patong

23.01.2023 12:23

Darko voli takve “žene”, zato je i birao Jasminu. Baš liči sa tim kikicama i loše ugrađene implantata u grudima. Mogu zajedno u Bangla road. Njih trojica su poveli svoje lepše polovine a dvojica poveli druge “lepše polovine” ……Vesela družina