ALO! PAPARAZZO Katarina Grujić pred izlazak na scenu uhvaćena u krajnje čudnoj pozi
Foto: Alo/Foto: Alo!

Otkako se s novom pesmom vratila na muzičku scenu, život pop-folk zvezde Katarine Grujić prepun je privatnih i poslovnih obaveza.

Iako su joj dani ispunjeni što obavezama oko jednogodišnje ćerke Katje, što gostovanjima i putovanjima do mesta na kojima peva, pevačica se trudi da sve stigne i ispoštuje unapred zakazane dogovore. To rezultira i umorom, pa ne čudi što je naš paparaco atraktivnu crnku uhvatio kako spava pred izlazak na scenu na nastupu nakon novogodišnjih praznika.

ALO! PAPARAZZO Katarina Grujić pred izlazak na scenu uhvaćena u krajnje čudnoj pozi

Foto: Alo!

 

Iza Katarine je poslovno uspešan period. Od marta prošle godine, kada se vratila nastupima nakon porođaja, ona radi punom parom. Kraj godine obeležila je promocija nove pesme, vezani nastupi pre, za vreme i posle novogodišnjih praznika, kao i pokretanje privatnog biznisa, o čemu je Alo! prvi pisao. Kada se na sve to doda i briga o ćerki koja je u decembru napunila godinu dana, pa velika proslava koju je ona povodom toga organizovala sa suprugom Markom Gobeljićem, sasvim je opravdano što Katarina pred nastup malo prilegne i dremne. Uprkos tome što ima dadilju koja joj na dnevnom nivou pomogne u čuvanju ćerke, koja je i krenula u privatni vrtić, do kraja ovog meseca njen suprug je na pripremama u Turskoj, pa je ona suštinski sama sa detetom i bez ičije pomoći hendluje između privatnih i poslovnih obaveza.

ALO! PAPARAZZO Katarina Grujić pred izlazak na scenu uhvaćena u krajnje čudnoj pozi

Foto: Alo!

 

Zbog mnogobrojnih nastupa i čestih putovanja po regionu, Katarina spada u red onih pevačica koje primaju i vitaminske infuzije kako bi se što pre oporavile i vratile obavezama.

Naš paparaco uslikao je Grujićevu jedne noći u šminkernici i sobi za odmor poznatog kluba, a pevačica je bukvalno shvatila namenu prostorije, koju je iskoristila do maksimuma. Nakon što je završila sa šminkanjem i pre nego je trebalo da obuče scenski kostim, Grujićeva je rešila da malo prilegne, opusti mišiće i odmori oči, ali umor ju je savladao i ona je zaspala. Niko od prisutnih nije hteo da je budi, a ona je bila toliko umorna da joj nije smetao razgovor ljudi, kao ni muzika koja se čula iz kluba.

ALO! PAPARAZZO Katarina Grujić pred izlazak na scenu uhvaćena u krajnje čudnoj pozi

Foto: Alo!

 

Sve u svemu, važno je da Katarina očigledno ume da se organizuje, pa spava gde stigne i u kratkim vremenskim intervalima, ali ne ispaljuje i ne otkazuje nastupe. Profesionalac pre svega.

Turneja u Australiji

Katarinu Grujić Gobeljić na proleće očekuje i poslovni put u daleku Australiju gde će pevati našim ljudima koji tamo žive i rade. Ona će u aprilu otputovati u Zemlju kengura, imaće 10 nastupa u Melburnu i Sidneju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading