"BILA SAM DOŠLJAK" Tanja Bošković postala je počasni građanin ovog dana, a onda je otkrila kako provodi penzionerske dane: USKORO ULAZIMU OSMU DECENIJU ŽIVOTA!
Alo

Tanja Bošković sa ponosom otkriva da je i počasna građanka Herceg Novog, gde tokom godine, živi šest meseci.

- To je jedno od najuzvišenijih uzbuđenja koje sam doživela. Rodila sam se u Beogradu, nisam njegov počasni građanin, živela sam 15 godina u Aranđelovcu, nisam počasni građanin ni tog grada, a u Herceg Novi sam došla pre 40 godina, prvo kao turista a onda sam bila došljak. Tek onda sam postala počasni građanin i zaljubljena sam u njega od prvog dana. Poseban događaj mi je uvek Praznik mimoze, koji se oganizuje svake zime. U Herceg Novom su ljudi otvoreni za različite stvari a svako ko vas primi u svoj dom, osećate se kao da ste njihov rod - priča Tanja Bošković.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kako penzionerski dani teku?

- Najlepše od svega je da uopšte ne mirujem. Kada sam čula da moji roditelji žele da kupe stan u Herceg Novom pomislila sam da je to odlično za njihove penzionerske dane. Doživela sam da svoje penzionerske dane šest meseci provodim na moru, a ostatak u Beogradu.

Nema vas u serijama i filmovima?

- Ne, zato što me mnogo više interesuje pozorište, a sve manje vremena imam. U juna ulazim u osmu deceniju svog života i neću da trošim vreme za nešto što me epohalno ne interesuje.

Kakav je osećaj kada vam kažu da ste bili i ostali jedna od najlepših jugoslovenskih glumica?

- Uvek se smejem tome, jer došle su prave ozbiljne lepotice i to glumice, pisci... Moje je samo da takve osobe podržim ali hvala na komplimentima.

Ne skidate osmeh sa lica, iako vam u životu nije sve “teklo kao po loju”?

- Nije sve “kao po loju”, ali za svaki dan koji dođe kažem: “Bože, hvala ti”. Na taj način zapravo čovek svoje srce može da obezbedi od raznih aritmija.

"SPAVAJ MIRNO TATA, ČUVAM TE" Godinu dana od smrti Akija Rahimovskog, OGLASIO SE SIN LEGENDARNOG PEVAČA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading