RAZVELI SE NAKON 15 GODINA! Popularni reper i reditelj stavio tačku na brak sa voditeljkom, OVO SU SVI DETALJI
Foto: Printscreen/instagram

Poznati reditelj i jedan od frontmena popularnog rep sastava Beogradski sindikat Ognjen Janković i nekadašnja voditeljka Bojana Janković razveli su se posle 15 godina ljubavi, prenosi Kurir.

Par je poslednji put u javnosti viđen 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", a tačku na svoj odnos navodno su zvanično stavili u maju prošle godine. Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama.

RAZVELI SE NAKON 15 GODINA! Popularni reper i reditelj stavio tačku na brak sa voditeljkom, OVO SU SVI DETALJI

instagram

 

Ognjen i Bojana nisu bili dostupni za komentare kako bi potvrdili tačnosti ovih saznanja.

Podsetimo, u jednom od intervjua muzičar je ispričao kako je sreo i zavoleo svoju sada već bivšu suprugu.

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret - otkrio je Janković.

"SA DRUGIM REPEROM JE IMAO ODNOSE U TOALETU" Mili isprozivao drugog kolegu, javnost u šoku: ZBOG OVOGA SVI MISLE DA JE REČ O DEVITU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading