ĆERKA GOCE TRŽAN PRELOMILA I IZNELA ODLUKU O OCU Pevačica ne može ništa, sve se odigralo na bitan dan!
Foto: Alo/ilustracija

Odnos koji neguju ćerka Goce Tržan i njen bivši muž Ivan Marinković već godinama unazad može se u najmanju ruku oceniti kao komplikovan, a pevačica je u više navrata isticala da se u taj odnos ne meša. Međutim, iako Lena sama donosi odluke o tome kako će komunicirati sa svojim kontroverznim ocem, sva je prilika da je ocenila da je tu komunikaciju najbolje svesti na minimum, pa je čak i potpuno ugasiti.

Ako je verovati onome što je Ivan Marinković sam nedavno priznao, ćerka Goce Tržan više se ne javlja svom ocu, te je tako njihov odnos u svojoj najgoroj fazi od početka. On je u rijalitiju u kojem trenutno učestvuje nedavno pred kamerama izjavio kako mu ćerka nije čestitala ni Novu Godinu ni Božić, a bio je rezigniran zbog činjenice da je Lena odlučila da tako završi njihovu komunikaciju.

ĆERKA GOCE TRŽAN PRELOMILA I IZNELA ODLUKU O OCU Pevačica ne može ništa, sve se odigralo na bitan dan!

Foto: Printscreen/instagram

 

Ćerka Goce Tržan očigledno je svojim potezom povredila oca, ali ako je suditi po onome što je njena poznata majka nedavno ispričala u javnosti, Lena to ni ne zna. Naime, ona nema pojma o tome da je njen otac ponovo deo rijaliti programa jer ona to ne prati.

- Mi to ne gledamo. Ne treba niko da zloupotrebljava njeno ime i ne dozvoljavam to. Moje dete ne želi da bude popularno, ne želi da se slika. Do sada sam odbila toliko naslovnih strana, jer ne želi da se slika sa mnom, i drago mi je, ali nekada mi je i krivo, jer imam onaj stav “je li se ti mene stidiš?“ - ispričala je Goca i još jednom istakla da se neće mešati u Lenin odnos sa ocem.

- Nas dve pričamo i o tome, ali to ostaje samo između nas, to nije za medije - decidna je bila Goca.

VOJAŽ SE OGLASIO NAKON SAOBRAĆAJKE Prizor je UZNEMIRUJUĆ, a evo šta se zapravo desilo (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading