ZBOG NJEGA JE I DANAS ZAVIJENA U CRNO Pokojni muž Vesne de Vinče bio je ugledni novinar, stariji od nje 20 godina, važio je za velikog frajera! (FOTO)
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Ljubavni život poznate novinarke Vesne de Vinče svodi se na dva braka od kojih joj je drugi naneo naročito težak udarac. Crnina koju nosi do danas, iako je pokojni muž Vesne de Vinče napustio novinarku još pre 25 godina, stavlja do znanja koliko je teško preživela njegovu tadašnju smrt. Najpre se činilo da će njena sudbina ići u potpuno drugom pravcu kada je upoznala svog prvog supruga Milana Langa s kojim je provela punih sedam godina.

- Moj prvi muž je od mene bio stariji 20 godina i u njemu sam tražila oca koji je tek bio preminuo u tom trenutku. Imala sam tu sreću da rastem uz velike muške figure, šmekere, kavareljere i velike ličnosti. Od Langa sam se razvela posle 7 godina braka. Razvod, taj neuspeh je rizik da žena počne da mrzi muškarce - rekla je svojevremeno Vesna ali taman kada je pomislila da neće ponovo tako voleti tek onda joj se dogodila ona životna ljujbav, jer je često isticala koliko je u drugog muža bila ludo zaljubljena. U pitanju je sada pokojni muž Vesne de Vinče, Predrag Vitas.

ZBOG NJEGA JE I DANAS ZAVIJENA U CRNO Pokojni muž Vesne de Vinče bio je ugledni novinar, stariji od nje 20 godina, važio je za velikog frajera! (FOTO)

Foto: privatna arhiva, Alo

 

- Najlepši čovek u bivšoj Jugoslaviji u kojeg su mnogi bili zaljubljeni. Imao je te divne, plave oči kojima me je osvojio, kao iz vikend ljubavnog romana. Imao je apolonsku lepotu. Bio mi je učitelj, ljubav, sve - rekla je Vesna otkrivši da joj je prvi brak bio lekcija, a drugi savršenstvo. Pokojni muž Vesne de Vinče prerano je preminuo i ostavio je u žalosti koja na neki način i danas traje budući da nikada nije skinula crninu.

- Crno sam počela da nosim kao udovica, kada je 1998. godine preminuo moj suprug Predrag Vitas. Ja sam i dalje u crnom. Sudbinu sam pretvorila u svoj stil - ispričala je ranije Vesna.

VOJAŽ IMAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU Automobil potpuno DEMOLIRAN, hitno saopštene vesti, evo u kakvom je stanju! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading