OSTVARUJE SVOJ SAN Ražnatović ulaže bogatstvo u životinjsko carstvo
Foto: Printscreen/Foto: Blic tv printskrin

Veljko Ražnatović ne krije da uživa u porodičnom životu u Titelu, gde se preselio tokom pandemije koronavirusa. U rodnom selu svoje supruge Bogdane Veljko ima odgajivačnicu pasa, a sada planira da biznis proširi.

Naime, mladi bokser rešen je da napravi mini zoološki vrt u Titelu i vredno radi na tome da plan sprovede u delo. 

OSTVARUJE SVOJ SAN Ražnatović ulaže bogatstvo u životinjsko carstvo

Foto: Blic tv printskrin

 

- Veljko je odmalena voleo životinje i kao dečak imao je puno kućnih ljubimaca. Često je govorio da će kad poraste praviti azile za napuštene pse i da će imati imanje na kom će imati više od 300 vrsta životinja. Ta želja ga nije napustila ni kada je odrastao, a odluku da napravi zoološki vrt doneo je pre dve godine, kada je zvanično počeo da živi sa suprugom Bogdanom u njenom rodnom Titelu - priča izvor, i otkriva da je život na selu presudio u njegovoj odluci da realizuje svoje dečačke zamisli.

- Bogdana i Veljko su ljubav prema životinjama preneli na sina Željka i naučili ga da uživa u svim čarima seoskog života. Saznanje da će dobiti još jednog sina bio je okidač da se Veljko ozbiljno posveti planu izgradnje zoološkog vrta. Ideja da dečaci rastu okruženi životinjama toliko ga jako drži da je spreman da uloži celu ušteđevinu kako bi ogromno imanje pretvorio u životinjski raj - priča izvor, i navodi da se Veljko detaljno raspituje o svakom koraku da bi dobio dozvolu za držanje egzotičnih životinja. 

OSTVARUJE SVOJ SAN Ražnatović ulaže bogatstvo u životinjsko carstvo

Foto: Blic tv printskrin

 

- Planira da kupi nekoliko egzotičnih životinja, među kojima su medvedi i divlje mačke zbog čega se fokusirao na istraživanje svih potrebnih uslova za držanje divljih vrsta i dobijanje dozvole za izgradnju. Ne žali ni pare ni vreme samo da stvori idealne uslove za životinje koje će nabavljati jednu po jednu kako bi detaljno naučio na koji način se svaka od njih tretira - kaže naš izvor, koji zaključuje da će ostvarenje dečačkog sna Veljka koštati više stotina hiljada evra. 

- Iako zna koliko je novca potrebno za zoološki vrt, sume ga nimalo ne opterećuju. Planira da ulaže malo, po malo i da postepeno širi svoje carstvo kada god mu se ukaže finansijska prilika. Sama izgradnja će ga koštati više od 200.000 evra, a nekoliko egzotičnih životinja isto toliko, pa nema sumnje da će morati dobro da zasuče rukave tokom ove i sledeće godine.

Želim da se bavim poljoprivredom

Osim potrebe da brine o životinjama, Veljko je nedavno i sam priznao da želi i da se ozbiljnije bavi poljoprivredom.

 - Selo me privlači, kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u poljoprivredu. Voleo bih da imam mini zoo-vrt i da radim na zaštiti nekih ugroženih vrsta, poput egzotičnih mačaka, medveda - rekao je tada Veljko u dokumentarno-igranom serijalu „Ceca show“.

ZAVIRITE U DOM VELJKA I BOGDANE Ražnatovići su napravili svoju oazu mira u Titelu, SVAKI DETALJ PAŽLJIVO JE ODABRAN (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading