"ZA LJUBAV ĆU URADITI SVE" Romana Panić progovorila o danima provedenim u zatvoru: POVRH PRITISKA, OSTALA SAM SA DEČKOM!
Alo.rs

Romana Panić bez zadrške je pričala o svom životu, počecima, muzičkoj karijeri, a onda je iskreno progovorila i na temu zatvora u Australiji u kom je provela dva meseca.

- Kada se setim te Australije ja mogu da kažem da je to jedno takvo iskustvo koje ne možeš da platiš da doživiš - rekla je iskreno i sa osmehom Romana u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović".

Romana je tokom emisije pričala i o zdravstvenom probemu koji ima, te napomenula koliko je i zatvor uticao na to njeno zdavstveno stanje.

Printscreen

 

- Na jednom zdravstvenom nivou to mi je mnogo škodilo, teške su to stvari kada si sam negde, trebaš da se suočiš - rekla je Romana.

Kao što je javnost već upoznata Romana je u Australiji u zatvoru provela dva meseca zbog krađe ne bankomatima a u svemu tome je bila zajedno sa dečkom Filipom Mrkajićem.

- Filip je moj partner, ostali smo zajedno bez obzira na taj ogroman pritisak.  Još jednom, kroz taj moj život, se pokazalo da sam ja osoba koja će za ljubav da uradi sve - ističe Romana za Blic.

"TADA MI JE BILO NAJTEŽE" Suzana Mančić progovorila o krahu braka: JAO BOŽE, ŠTA MI JE TREBALO DA SE RAZVODIM?

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading