"JEDINI PRODUCENT I MENADŽER SA BALKANA KOJI JE SA SVOJIM TIMOM OSVOJIO EVROVIZIJU" Saša Mirković podelio uspomenu od pre 15 godina, ponosno dokazao svoju moć i sposobnost! (FOTO)
Foto: Alo/Printscreen

Producent i direktor Hype produkcije Saša Mirković je jedini 2008. godine doveo Evroviziju u Srbiju, a sada je podelio uspomenu iz tog perioda.

Mirković je ponosno objavio svoju fotografiju nastalu pre 15 godina na bini Evrovizije, a uz to je jasno stavio do znanja da je jedini sa svojim timom uspeo da osvoji istu, a oduševljeni komentari koji mu čestitaju na tome nisu prestajali da se nižu.

- Još uvek i posle 15 godina sam jedini producent i menadžer sa Balkana koji je sa svojim timom osvojio Evroviziju. Ko zna zna, a neki nikada neće naučiti. - istakao je Mirković.

- "Ko se za uspeh rodio taj je do vrha i vodio!", "Bravo", "Svaka čast", samo su jedni od mnogobrojnih komentara koje je uspešni producent dobio.

Podsetimo, Saša Mirković je nedavno izjavio da je takmičenje “Pesma za Evroviziju 2023” namešteno i da iza te nameštaljke stoji “žuti Olja i Buljke” odnosno Olivera Kovačević i Dragan Bujošević.

ŠOKANTNO SAZNANJE! KAJA OSTOJIĆ SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG HRVATSKOG TENISERA Uhvaćeni zajedno u tajnom izlasku, prepustili se emocijama pred svima!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading