BARBARA BOBAK PRIZNALA DA IMA NOVOG DEČKA Nakon svega što joj se desilo PONOVO ZALJUBLJENA, a evo kakvi su joj budući planovi (VIDEO)
Foto: Alo/Alo

Nakon raskida sa Darkom Lazićem, pevačica Barbara Bobak mesecima je bila sama, a sada je priznala da se pojavio neko vredan njene pažnje:

Pevačica je priznala da ima simpatiju, ali nije želela preterano da otkriva detaljnije, ali je istakla da nije iz javnog sveta.

- Da obelodanim, ajde da ne nazovem to još momkom, pošto nije nešto zvanično, ali da kažemo da ima neke šanse da postanem jako zaljubljena. - rekla je Bobakova i progovorila o tome da li se plaši zaljubljivanja nakon prethodnog burnog perioda kroz koji je prošla:

- Ne. Ja sam skoro svaki put u neku ruku u svojim vezama bila povređivana, ali nemam tu predrasudu kao kada uđem u neki odnos, sa nekim novim, možda bi trebala da imam, možda bi bila manje povređena, ali nemam taj momenat da ulazim u neki odnos sa nekim pa da sam u fazonu da sam jako povređena i istraumirana. Tako da, prosto ako dopustim toj osobi da mi priđe i svidi mi se, nema ona potrebu da jede iz mog prošlog života. - izjavila je Barbara.

BARBARA BOBAK PRIZNALA DA IMA NOVOG DEČKA Nakon svega što joj se desilo PONOVO ZALJUBLJENA, a evo kakvi su joj budući planovi (VIDEO)

Alo

 

Pevačica je progovorila i o svojim budućim poslovnim planovima i otkrila da uskoro izlaze nove pesme.

- Izbacujem krajem marta jednu turbo- folk se*s stvarčinu, posle toga za jedno mesec, dva još jednu. Dok te dve se obrađuju, spremam još neke druge, tako da to su neki planovi za narednih par meseci. - izjavila je Barbara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading